اخی عزیزم مبارکت باشه....پسر منم به شدت نی نی دوست داره سه سالشه همش دنبال بچه هاس تو خیابون هرشب به خاطر نی نی گریه میکنه...منم الان ۱۱ هفتم... ۴ خرداد هم نوبت ان تی دارم و به شدت استرس دارم😅🤦
منم علایمی داشتم ک برا ماه های دیگ نداشتم برا همین شک کردم ی هفته مونده ب پری بیبی هاله انداخت ی تاپ ...
اخه میگن حتما از پریودی بگذره
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
اگ زود لقاح صورت بگیره زود مشخص میشه من دو روز مونده ب موعدم آزم مثبت شد با بتای ۳۷۵۳امروز میرم دکتر ...
اصلا نگران این چیزها نباش
بسپار دست خدا.
من ۱۰ روزه بشدت تخمدانهام درد میکنن
زیر دلم
الان ۴روز مونده
بی بی زدم منفی بود
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓