2777
2789
من که استرس گرفتم همسرم شوکه شد اقدام کردیم ولی باور نمی‌کرد چون سه ماه شد  دخترم الان سه سال ...

عزیززززززم

دختر من ۶سالشه 

اونم از ۳سالگی نی نی میخواد ولی تاحالا قسمت نبوده

خدا کنه ایندفعه همه چی خوب پیش بره برام

چند سالته شما؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیززززززم دختر من ۶سالشه  اونم از ۳سالگی نی نی میخواد ولی تاحالا قسمت نبوده خدا کنه ایندفعه ...

من۲۶ عزیزم

انشاالله مواظب باش عزیزم اگه که سقط میگی حتما برو زیر نظر دکتر سوزن یا قرص ضد سقط بهت بده از پله اینا هم سعی کن کمممم بری بالا و نزدیکی پر خطر ماه های اول نداشته باش

من۲۶ عزیزم انشاالله مواظب باش عزیزم اگه که سقط میگی حتما برو زیر نظر دکتر سوزن یا قرص ضد سقط بهت بد ...

من ۲۸م

فردا وقت دکتر دارم

برم ببینم چی میگه

هنوز به هیچکی نگفتم فقط شوهرم میدونه

اون دوتا سقط و زود ب دخترم گفته بودم خیلی اذیت شد طفلی

😂😂 شمام بارداری؟!! سقط خیلی بدههههه☹️☹️

نه باردار نیستم...

شما آزمایشای تخصصی براسقط دادین؟؟؟؟علت سقطتون؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

نه باردار نیستم... شما آزمایشای تخصصی براسقط دادین؟؟؟؟علت سقطتون؟

سقط اول بارداری خارج رحم بود

سقط دومم جنینم رشدش متوقف شد

دکترم گفت چون دوتا دلیل متفاوت بود نیاز ب پیگیری نیست اگه هرکدوم تکرار شد باید پیگیری بشه.

شما دلیل سقطتتون چی بود؟!

سقط اول بارداری خارج رحم بود سقط دومم جنینم رشدش متوقف شد دکترم گفت چون دوتا دلیل متفاوت بود نیاز ...

عزیزم ببخشید من تازه یه خارج رحمی سقط کردم البته بیشتر از یک ماهه ولی هنوز یک طرف بدنم درد دارم،با ورزشم بدتر میشه،شما چطور بود تجربه تون؟

عزیزم ببخشید من تازه یه خارج رحمی سقط کردم البته بیشتر از یک ماهه ولی هنوز یک طرف بدنم درد دارم،با و ...

با دارو سقط کردین؟

من بتام خیلی پایین بود و خداروشکر با دو دز امپول جذب شد و بتام منفی شد

شما بتات بالا بود؟

با دارو سقط کردین؟ من بتام خیلی پایین بود و خداروشکر با دو دز امپول جذب شد و بتام منفی شد شما بتات ...

بتام اول ۱۵۰بود،تا ۶۰۰رفت و یکماه طول کشید که صفر بشه ولی درد دارم هنوز،نمیدونم طبیعیه یا باید پیگیر باشم،آمپول زدم منم 

سقط اول بارداری خارج رحم بود سقط دومم جنینم رشدش متوقف شد دکترم گفت چون دوتا دلیل متفاوت بود نیاز ...

اولی پوچ 

دومی توقف رشد نداشتن ضربان 

من خودم گفتم برام بنویسه چون دیگه واقعا کشش سقط دوباره نداشتم...اما خب هنوز نرفتم آزمایشمو بدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️