2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهار روز از موعدم گذشته ولی مثلا سینه هم سوزنی میشه رحمم یکم تیر میزنه،البته بچه دوم هست علائم مثل ا ...

تیر کشیدن رحم علامت بارز بارداریه

منم سومیمو از این طریق فهمیدم که ممکنه باردار باشم رفتم بی بی خریدم که مثبت شد

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
دورت چند روزست؟ کی میری ازمایش؟ من ۲۸روزم موعدم ۲۵م بود

آزمایش نمیرم دیگه حسش نی شاید بازم بی بی چک بزنم چند روز دیگه😂😂😂

چند روزه رو نمی‌دونم ولی مثلا من25پری میشم هر ماه همون روز میشم و درمان کردم که دکتر گفتن دیگه مشکلی نیست و بزودی نینی دار میشی

منم رحمم تیر میکشه هردو ظرف بعد غذا معده درد میگیرم و حالت تهوع روز موعدم بی بی زدم سریع پررنگ شد

خب دیگه اگه دوتاش پررنگه دیگه مثبته عزیزم ولی حالا نوع من برای دخترم ی ماه بعد از موعد شروع شد

منم سر دخترم اینجوری نبودم فردا برم ازمایش ببینم چی میشه

من که استرس گرفتم همسرم شوکه شد اقدام کردیم ولی باور نمی‌کرد چون سه ماه شد 

دخترم الان سه سال و نیمه هست باور کن هر روز گریه میکرد نینی می‌خوام دیشب گریه میکرد می‌گفت مامان بگو خدا نینی زودتر بهمون بده اشک می‌ریختا😅😅😅

انشاالله به سلامتی بیاد بغلت عزیزم برا منم دعا کن بچه دوممه دوتا سقط داشتم

من توام یاتومنی!؟

منم برای بچه دوم اقدامم..دوتا سقط داشتم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️