2789
برو بزار صورتت نفس بکشه ریاهات نفس بکشه کسی هم نگاهت کرد لبخند بزن فردا صبحم پامیشی بدون ماسک میری ...

باشه فرادا که حتما باید بدون ماسک باشم اخه امتحان نهایی دارم و باید بدون ماسک ماشیم من یکم جوش دارم و به خاطر جوش هام خجالب میکشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ولی من تواین سن تاالان یک دونه خواستگارم نداشتپ ولی خلیا چندتاخواستگارداشن یاازدواج کردن تواین سن

حتما تو اجتماع نیستیو تو دید نیستی که کسی ببینتت.....انشاالله یه بخت خوب نصیبت میشه

باشه فرادا که حتما باید بدون ماسک باشم اخه امتحان نهایی دارم و باید بدون ماسک ماشیم من یکم جوش دارم ...

به خاطر جوش دهن همه رو سرویس کردی؟ راکوتان بخور خب عزیزم به زیباییایی که داری فکر کن جوش مهم نیس که رفع میشه 

M💍S

حتما تو اجتماع نیستیو تو دید نیستی که کسی ببینتت.....انشاالله یه بخت خوب نصیبت میشه

الان چندماه سرکارمیرم دیگه چقدربایدتوجمع باشم البت محل کارم زنونس مجلس زنونه هم میرم ادم گوشه گیرنیستم ولی قدکوتاه حتمابراهمین خواستگارندارم

باشه ممنون میگم من یه روزی کلا ماسکم رو درمیارم ؟ اکر در بیارم زمانش نزدیکه یا نه؟

اره دیگه نمیزنی و این حال غمگینتم بزار کنار نه با کسی حرف میزنی نه چیزی دختر تو باید شاد باشی بس کنا

الان چندماه سرکارمیرم دیگه چقدربایدتوجمع باشم البت محل کارم زنونس مجلس زنونه هم میرم ادم گوشه گیرنیس ...

قد کوتاه که عیب نیست....چیزیه که خدا داده....امید بخدا باشه حتما موقعش نرسیده به موقعش خدا یه خوبشو سر رات میزاره....تو اگه ۲۳ سالته سر کار میری من ۲۵ سالمه و تازه درسم تموم شده...با این حساب شما من دیگه ترشیده شدم  

اره دیگه نمیزنی و این حال غمگینتم بزار کنار نه با کسی حرف میزنی نه چیزی دختر تو باید شاد باشی بس کنا

من الان بهت درخواست دوستی میدم و کامل موضوع رو میگم که چرا ماسک میزنم