2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی بده تازه بعدش عذاب وجدان من مراسم دارم باید لاغر شم

سلام ، به نظر من بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنمون دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم،

یه کاربر به اسم رقیه جووون که ازش رژیم گرفته بود و راضی بود همین جا گذاشته بود

خدا خیرش بده

منم راضی بودم، میذارم شاید برای کسی مفید باشه

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم رو براتون می فرستم، امیدوارم به کارتون بیاد، 🌹

اینم آیدی 👇

Drzahrab@

آدرس کانال کلینیک تغذیه  :
http://t.me/dietclinicz/

یعنی تو یه هفته پنج روز رو کالری شماری مکنی بعدش دو روز دیگه رو کمتر از ۵۰۰کالری؟ و اینکه از کجا بد ...

نوشتم برات کالری روزانه چطور حساب کنی 

روزای یک شنبه و چهار شنبه رو فست میگیری یعنی ۵۰۰ کالری میخوری 

یک روز هم خام گیاهخواری هست روز پنجشنبه اون اجبار نیست اگه تونستی میگیری  که روز پنجشنبه هست ولی اجباری نیست 

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

شکست عشقی😂 شاید مسخره باشه ولی من تپل بودم ولم کرد ی مدت هیچی نمیخوردم لاغر شدم و واقعا از این جهت ...

خدایی ارزش داشت ؟ من ولم کرد از شدت اعصبی نشستم مث گاو خوردم 🤣🤦🏻‍♀️ تو ممنونشی من دارم فحشش میدم بی مادرو ولی میخوام از فردا رژیم بچسبم بیخیالش مثل گوز بود ی دوره دل درد بعدش ول شد😂

منم همینم قدم ۱۶۸ ولی میخام لاغر کنم دیگ تصمیم گرفتم رژیم یگیرم 

من بعد از کلی تحقیق و سرچ و خوندن کتاب میخوام از فردا آب درمانی بگیرم و ی ریسک بزرگ کنم ولی خب چیزی ک خوندم تمامش برای بدن مفید بوده و ضرری ندیدم تو تمام مقاله و کتاب هایی ک دربارش خوندم ولی خب بیشتر هیجان چالشیش رو دوست دارم میخوام امتحان کنم 

پایه هستین اینجا در ارتباط باشیم گزارش بدیم بهم دچار انگیزه بشه؟

دقیقا  همدیگه اگ بخوایی میتونیم بیایی با هم رژیم بگیریم و بهم دیگه انگیزه بدیم البته اگ دوس دا ...

چقد این تایپیک حس خوبی داره اینک میخوایین برای هم دچار انگیزه بشین

منم از فردا میخوام آب درمانی شروع کنم کلی راجبعش تحقیق کردم و میخوام هیجان چالشیش رو امتحان کنم پایه باشین استارت بزنیم هر کس رژیم دلخواه خودش ولی اینجا بهم انگیزه بدیم

اگه میگید مفیدم هس اره چرا که نه

ولی شرایط بدنی هر فرد متفاوته و ریسک بالایی داره 

شما چه رژیمی میخوای شروع کنی ؟ 

من درباره این آب درمانی ک خوندم فوایدش روشن شدن و شفافیت پوست از بین رفتن لک و جوش و جای جوش و بسته شدن منافذ و لاغری و اینک لاغریش طوریه ک پوست شل نمیشه چون آب مصرف میشه حتی ی پیرمردی این روش رو امتحان کرده و بعد از ۴۰ روز میگفتن ک گفته ۲۰ سال جون تر شده و اکثر موهای سفیدش سیاه شده ولی خب این رژیم اینطوریه ک اوایل رژیم زبون سفید میشه و به محض قرمز شدن زبون یعنی بدن شما پاکسازی شده و دیگه نباید ادامه بدی میگن تمام سموم رو دفع میکنه 

و من تا به الان دوبه شک بودم بابت گرفتنش ولی گفتم جهنم و ضرر بز فرض کنم ی چالشه امتحان کنم ولی میگن عسل مجازه در صورت ضعف زیاد یا سرگیجه و حالت تهوع و اینا عسل مشکلی نداره مصرف بشه