2777
2789
عنوان

کیو هیچوقت نمیتونی ببخشی و چرا؟

1149 بازدید | 66 پست

من خودم یکی از دوستامو چون وقتی میخواستم ازدواج کنم تمام رازهایی ک همسرم نباید بدونه رو بهش گفت تا رابطمون رو خراب کنه

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

مادرشوهر خواهرشوهرم ان شاءالله خدا تقاص بگیره ازشون

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمو 

بخاطر رفتارهایی که میدونستم تهش به ضررم تموم میشه اما بتز انجامش دادم

محبت های بیجا

اعتمادهای نادرست

وخوبی های بیش از حدی که کردم

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
دلیلشم بگو

بخاطر دخالت و حرفای ناحق و تا ی چیزیم بگی آبغوره گیری الکی راه میندازن 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

من همه را بخشیدم زندگیم ارامش گرفت اما تنها کسی که نمیتونم ببخشم داییمه که کودکیمو زهر مارم کرد الانم داره تقاصشو میده و مامانم همش منو سرزنش میکنه میگه ببخشش یه بارم دلم شکست سر شوهر خالم جواب سلاممو نداد اومدم خونه کلی گریه کردم قشنگ یادمه روز عاشورا بود یکماه بعدش تصادف کرد الان یه سال تو خونه افتاده بود یه روز رفتم دیدنش گفت حلالم کن گفتم حلالت کردم و واقعا هم حلالش کردم الان خیلی حالش بهتر شده 

در پناه توام خدای مهربونم🥰💜                             🤰💜