2777
2789
عنوان

کیو هیچوقت نمیتونی ببخشی و چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 66 پست
دوست و رفیق اصلا بدرد نمیخورن فقط دردسرن نباید باهاشون دردودل کنی. یه خانمه رو میشناسم یه دوستی داشت ...

کاش کسی که به من خیانت کرد، جلو چشم خودم یه بلایی سرش بیاد.
هیچ خبری ازش ندارم.
ولی امیدوارم نفرین های من بگیرتش.
نمی دونی چه عوضی بود.
چه عوضی.
اصلا لنگه نداشته و نداره و نخواهد داشت.

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون نفرین میگیره اگه به حق باشه دو نفرو یه ساله دارم نفرین میکنم ولی خوش و خرمن هر روز هم پیشر ...

نمی دونم. سوال منم هست. نفرین میگیره آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم مومن و محجب بودم.
اومد تو زندگیم.
و اینقدر سختگیری میکرد که روزکار خوش نداشتم.
بیچاره م کرده بود.
بعد از مدتی فهمیدم یه خط اضافی داره.
حتی سفر دو نفره رفته بودیم توی اون خط اضافه واسه دخترها تعریف کرده بود که انگاری تنها رفته. توی اون خط با 480 تا دختر در ارتباط بود. تموم دخترها لک و لوند. کم سن و سال. با همشون چت کرده بود. با بعضیاشون سر قرار رفته بود. واسه یکی شون نوشته بود:‌ پاییز رو دوست دارم چون همه جا سرده و تن زیبای تو گرم!  
برای یکی نوشته بود بیا خوشگلیاتو رو کن ببینیم خانوم خانوما.
برای اون یکی نوشته بود :‌توروخدا بیا ببرمت بیرون شهر. فلانجا . بگردیم . طبیعتش الان قشنگه. در حالیکه من هر وقت می گفتم بریم بیرون می گفت سرده- گرمه- وقت نیست. دیره- مادرم گفته بیایید پیش ما - پدرم گفته بریم فلانجا. البته دختره هم پیچونده بودش و نرفته بود باهاش بیرون شهر. اینم سرخورده شده بود از اون همه تعریف و التماس.
خلاصه 480 تا دختر رو سر من بدبخت سوار بودند..... زنها تحمل یک رقیب رو ندارند.
حال منو درک کنید .وقتی دیدیم در رقابت با 480 نفرم...
با ماشین خودم دختر میبرد اینور اونور. 

اخه نمیدونی چی شد یکیشون موند بین خانواده همسرشو کامل شکراب کرد الان خانواده شوهرش دودسته شدن دسته ...

شما فقط نظرتو و راه حلهایی که فکر میکردین درسته رو بهشون گفتین تصمیم نهایی با خودشون بوده... چاقو که زیر گلوشون‌نگذاشته بودی که

ومگه از اینده خبر داشتی ؟

شما مسئول زندگی کسی نیستین 

واینو بدون زن وشوهران دعوا کنند ابلهان باور کنن تو مسایل زناشویی فقط شنونده باش مطمین بلش خودشون راه حلشو بلدن برات میگن که تخلیه بشن همین جدی نگیر 

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
میشه راهنمایی کنی چطور بهشون فکر نکنیم به بدی هاشون.  من فکر میکنم اگه عصبانی نشم و جواب ندم او ...

گاهی سخت ترین چیز اینه که کم و بیش شرایطو مقصر میدونیم اما این زندگی ماست ما نمیتونیم انتخاب کنیم که ناراحت شیم یا نه اما این ماییم که تعیین میکنیم کی این کارو میکنه 

وقتی خودتو دوست نداشته باشی بقیه همین وایب رو ازت میگیرن وقتی به خودت ارزش ندی از نظر بقیه هم بی ارزشی اگه عزت نفس نداشته باشی برای بقیه هم پشیزی نمی ارزی پس اولین قدم واسه اینکه بیخیال به ادمای سمی اطرافت ادامه بدی اینه که اول خودتو بخوای با هر سطح تحصیل و با هر شرایطی هرگز خودتو دست کم نگیر اونوقت دیدگاه اونام تغییر میکنه مطمن باش