2777
2789

یکی جاری بود ک تا منو دید با ی حالی گف براتون دعا کردم شما هم بچه دار شید و پشتش باوجودیکه پنج هفتش بود همش ناز و ادا جلو من از ویار میگفت

خدا از دلم خبر داره اصلا حسادت نکردم که هیچ خوشحالم شدم براش ولی دلم شکست بیشتر از من همسرم ناراحت بود 💔

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماهه بود ک خبر رسید سقط کرده و من خ ناراحت شدم حتی زنگش زدم جوابمو نداد🤦🏼‍♀️

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

من بهت حق میدم ها

درست نیست کسی ادا بیاد

ولی گاهی ما منتظرا یه کم حساسیم به رفتار بقیه

وگرنه مطمئن باش کسی جرات نمیکنه با یه چیز خدا دادی دل کسی را بشکنه

براش دعا کن

همه دعاهات برمیگرده به خودت

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡

بعضیا بدون نیت بد حرفی رو میزنن اما خبر از دل ادم که ندارن حرفشون بجای مرحم، زخم میشه به تن ادم

من خواهرم کلی از این حرفها شنید

بعد سالها خداروشکر مادر شده

ایشالله قسمت شماهم به زودی زود میشه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

اون یکی دخترعمو همسرم بود ک زنعموش خیلی نمک ب زخمم زد ک شما پس چکار میکنید دختز من باردار شده فلانه 

اونم دوماهه سقط کرد

برای امضات حمد خوندم عزیزم شاید واقعا ویار داشته بعضی ها علائمش ن خیلی زود شروع میشه 

و نیت بدی نداشته سخته آرزو به دل بودن من خداروشکر ی دونه دارم ولی چون بعدش 3تا سقط داشتم وقتی بچه می بینم دلم می گیره و حالم بهم می ریزه ان شاء الله خیلی زود صاحب نی نی خوشگل و سالم میشی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

سخته...

مثل اینکه پیش یه کسی که موهاش بدلایلی ریخته از مدل و بلندی موهات حرف بزنی...

کاش میتونستیم این چیزا رو رعایت کنیم

منم بارداری خیلی ها رو دیدم... ولی خودم هنوز بچه بدنیا نیاوردم

دیگه چه میشه کرد

خدا حاجت همه رو بده به بهترین شکل 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
دوماهه بود ک خبر رسید سقط کرده و من خ ناراحت شدم حتی زنگش زدم جوابمو نداد🤦🏼‍♀️

حالش بد بوده سقط روحیه آدمو خیلی ضعیف می کنه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بعضیا بدون نیت بد حرفی رو میزنن اما خبر از دل ادم که ندارن حرفشون بجای مرحم، زخم میشه به تن ادم من ...

دقیقا 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

اینارو نگفتم ک قضاوتم کنید ولی

اگر خونه دار باردار ماشین دار یا هرچی میشید

و میدونید کسی هست که نداره نمیتونه به هر دری زده دلشو نشکنید با حرفاتون خدا میبینه

من ک بنده م خدا از دلمو ذاتم خبر داره