2777
2789
عنوان

دوتا از فامیل با بارداریشون خ دلمو شکستن و...

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 30 پست
برای امضات حمد خوندم عزیزم شاید واقعا ویار داشته بعضی ها علائمش ن خیلی زود شروع میشه  و نیت بد ...

میدونی من حتی بچشو تا دو روز نگه داشتم ک اون استراحت کنه ولی خب رفتارای فیک و فخر فروختنش میشد خنجر تو دلم

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
حالش بد بوده سقط روحیه آدمو خیلی ضعیف می کنه 

منم اتفاقا حق دادم بهش ولی شما اگر حالت بذ باشه بعذش ک بهتر شدی زنگ میزنی ب کسی ک زنگت زده حالتو بپرسه

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو نگفتم ک قضاوتم کنید ولی اگر خونه دار باردار ماشین دار یا هرچی میشید و میدونید کسی هست که ند ...

ای کاش برای دوست، عزیز، خانواده که بچه ندارن، خونه ندارن، ماشین ندارن، کار ندارن و سنشون زیاد هست و ازدواج نکردن دعایی کردیم پنهونی باشه 

با گفتن به طرف چون حساس و اسیب پذیر شده،، اذیت میشه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
میدونی من حتی بچشو تا دو روز نگه داشتم ک اون استراحت کنه ولی خب رفتارای فیک و فخر فروختنش میشد خنجر ...

درکت می کنم ولی قبول کن امثال ما خیلی حساس میشیم بعضی ها هم متوجه نیستن یا براشون حال ما اهمیت نداره باید خودمونو قوی کنیم چن ساله اقدام کردی 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

من حس میکنم منظوری نداشته عزیزم مگه دعا بَده؟

دعا بذ نیس ولی انتظار ادمو دل نازک میکنه 

ای کاش برای دوست، عزیز، خانواده که بچه ندارن، خونه ندارن، ماشین ندارن، کار ندارن و سنشون زیاد هست و ...

چقدر حرفتون درسته

واقعا کاش حواسمون باشه...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم اتفاقا حق دادم بهش ولی شما اگر حالت بذ باشه بعذش ک بهتر شدی زنگ میزنی ب کسی ک زنگت زده حالتو بپر ...

حتما افسردگی گرفته

اگه که با نیت بدم گفته حالا پشیمونه،، از نتجه کردارش

خدا میبینه و به همه احوال ما اگاهه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
منم اتفاقا حق دادم بهش ولی شما اگر حالت بذ باشه بعذش ک بهتر شدی زنگ میزنی ب کسی ک زنگت زده حالتو بپر ...

چی بگم سعی کن از کسی انتظار نداشته باشی خیلی راحت تری این جوری 

زندگی کم کم ی چیزایی رو یادت میده در عوض تجربه های سخت 

نمی دونم چرا جاری ها باهم رقابت دارن و بعضا راه دوستی در پیش نمی گیرن بی خیال ان شاء الله که زودتر به حاجتت برسی 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

چی بگم سعی کن از کسی انتظار نداشته باشی خیلی راحت تری این جوری  زندگی کم کم ی چیزایی رو یادت م ...

پناه برخدا ایشالا شماهم همینطور عزیزم

منم مثل تو خیلی  دلمو شکوندن

خدا ب دلت نگاه کنه عزیزدلم

سلام دوست عزیز. منم نازابودم جاریم گفت باردارم وکلی پزمیدادبهذمن. چقدرجگیرم سوخت چقدراتیش گرفتم. چقدراشک ریختم که چشمهام کم سوشده بود جایی رانمی دیدم هنوزم اثرش هست ولی خدابه منم یکی داد. خدابه شماهم بده. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.