2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت یادم نمیره امتحان فقه و حقوق داشتم سر کلاس جلسه آخر هندفری تو گوشم بود

استاد گفته بود نصف اول کتاب نمیاد من نشنیده بودم

امتحان ها هم همه پست سر هم

خودمو کشتم فقط تونستم نصف اول کتابو بخونم چون اصن فرصت نمیشد تو کمتر از یک روز ۴۰۰ صفحه رو بخونی

قبل از جلسه دیدم بچه ها دارن از آخرای کتاب برای هم توضیح میدن گفتم بچه ها من نصف دوم کتابو نخوندم

بعد بهم گفتن مگه نمیدونی فقط قراره نیمه دوم کتاب تو امتحان باشه🥲🥲🥲

و من اونجا به عمق فاجعه پی بردم

هیچ وقت یادم نمیره امتحان فقه و حقوق داشتم سر کلاس جلسه آخر هندفری تو گوشم بوداستاد گفته بود نصف اول ...

همین فاجعه رو من تو سال ۱۲ تجربه کردم😂درسای اخر که بارمش مهم تر و زیادتر بودو نرسیده بودم بخونم بعد از دوستام نیم ساعت قبل امتحان متوجه شدم اون درسا بارم زیادتری دارن.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

همین فاجعه رو من تو سال ۱۲ تجربه کردم😂درسای اخر که بارمش مهم تر و زیادتر بودو نرسیده بودم بخونم بعد ...

بارم بیشتر چیه فرزندم

کلا نصف اول کتابو که من قورت داده بودم در اصف حذف بوده😂😂😂