2777
2789
عنوان

سر شبی شوکه شدم، پسر همسایه... 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 10867 بازدید | 195 پست

بیخیال اونجوری ک میگی ۵ سالشه اونم یه چیزی دیده دیگه فقط نزار دخترت باهاش تنها باشه ما یکی از دوستامون پسرش دستشو از پشت تو شلوار دخترم کرده بود همسرم دیده بود گفتم چرا نزدی تو دهتش گفت روم نشده جلو باباش منم به مامانش گفتم دیگه نبینم بچت دو رو بر دخترم بیاد تنها نمیزارم جایی باشن البته اونم بچس اما از بس مدر و مادرش بی ملاحظن تو اتاقی ک پسر۶ ساله هست س ک س میکنن و میگن بچس خوابش عمیقه نمیفهمه کلا رابطمو قطع کردم مگه مجبورم 

چرا بچه ها این شکلی شدن جدیدا هر چی بچه کم سن میبینم رفته تو این فازا 😐

فک نمیکردم پنج ساله اخه😑😑😑😑😑

بنظرت ب مامانش بگم 

یا فردا بزنم تو گوشش

یا بروش نیارم

یا نزارم دیگ بره بازی باهاشون

انقدر ذوق میکرد میخندید طفل معصوم، از اینک همبازی پیدا کرده

تف ب این دنیا واقعا.. 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لحظه شوکه شدم مغزم هنگید  باورم نمیشد چیزی ک با چش دیدم😑😑😑😑😑

جات باشم میرم‌به مادرش میگم یکم مراقب کاراش باشه بعصی از پدر مادرا فقط زاییدنو بلدن ببین چیکار کردن بچه فهمیده یاد گرفته

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
چن سالشه بود پسره

فک کنم5

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
فک نمیکردم پنج ساله اخه😑😑😑😑😑 بنظرت ب مامانش بگم  یا فردا بزنم تو گوشش یا بروش نیارم یا ...

به مادرش سر بسته بگو اما نزنی بچه مردمو ک چدرتو در میارن حانوادش نزار دخترت با اون تنها باشه به خودشم اروم بگو یبار دیگه به دخترم دست بزنی میدمت ممدقلی ببرتت 

😐😐😐واییی طفلی دخترت اهه 

🥺🥺

ب شوهرت بگو ی گوشمالی حسابی بده بچه رو‌.ب مادرشم نگو،فقط متهم میشی ب اینکه ب بچش تهمت میزنی

دوربین هست میتونع چک کنه

فک نمیکردم پنج ساله اخه😑😑😑😑😑 بنظرت ب مامانش بگم  یا فردا بزنم تو گوشش یا بروش نیارم یا ...

به نظرم به مامانش محترمانه بگو که مراقب رفتار پسرش باشه دخترت رو هم نزار دیگه بره یا اگه خیلی اذیت میشه تنهاش نزار هیچوقتت حالا هر جا که باشه نه فقط اینجا. اوضاع خیلیی بدتر از چیزی شده که فکرشو میکنیم 

تقصیر خودت 

چراا

من خیلی ببخشید پریود بودم خونریزی شدید

اومدم خونه پد عوض کنم