2777
2789
عنوان

سر شبی شوکه شدم، پسر همسایه... 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 10867 بازدید | 195 پست

فقط شوکه شدی؟ 😐 

پسره زندس یعنی هنوز؟ننه بابای بی مسؤلیتش هنوز تو اون ساختمون لعنتین؟ 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای لا اله الا الله

خدایا 

منم پسر دارم میترسم از اینکه اینجوری بارش بیارم

چطوره پسر ۵ ساله این چیزارو میفهمه

میدونم کلامم حقه ولی عاجزانه تمنا دارم لایک نکنید 😪👐کاربر از سال ۹۶ اما تعلیق به تعداد بالای ده بار ،نی نی یار تعیلق نکن باور کن من کاری نکردم🚶🏻‍♀️
نه جدا بچه 5 ساله میفهمه اینچیزا رو؟

بچه یکی از اقوام ۴ سالشه بحث بچه دار شدن شد

یهو گفت میدونید باید اونجارو بمالید به هم بچه دار میشید😑😑😑😑

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

الان میفهمم خواهرم چرا اینقدحساسه رودختر ۲سالش نمیزاشت پسر ۶ساله همسایه بیاد خونش مامسخرش میکردیم پس حق داشت

قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞
چراا من خیلی ببخشید پریود بودم خونریزی شدید اومدم خونه پد عوض کنم

جامعه گرگ هستش حتی نباید لحظه اییی دخترتو تنها بزاری بخاطر آین کمی هم خودت مقصری ب کسی هم اعتماد نکن

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
ب شوهرت بگو ی گوشمالی حسابی بده بچه رو‌.ب مادرشم نگو،فقط متهم میشی ب اینکه ب بچش تهمت میزنی

قرصاتو خوردی ؟ 

من خوردم تو هم بخور خواهر 🤣🤣🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

به نظر من اون پسر بچه هم ۵ سالشه بچه س حتمن و حتمن چیزی از کاری که کرده نمیدونه

درک نمیکنم اونایی که میگن برو بچه رو بزن

باید اولن خودت حواست باشه بیشتر

دومن به مادرش بگو

حتمن چیزی دیده طفلی

واقعن اونم گناهی نداره

خدا💖 
دلم. واسه پسربچه سوخت  حتماً این صحنه هارو دیده که انجام داده کل نوجوونیش خراب شد

منم

تازه ببین وقد بلوغ زود رس غوغا کرده

که حتی میدونسته این کار بده سریع ماست مالی کرده

خدایا استغفرالله 

میدونم کلامم حقه ولی عاجزانه تمنا دارم لایک نکنید 😪👐کاربر از سال ۹۶ اما تعلیق به تعداد بالای ده بار ،نی نی یار تعیلق نکن باور کن من کاری نکردم🚶🏻‍♀️