2777
2789
عنوان

سر شبی شوکه شدم، پسر همسایه... 😑😑

10867 بازدید | 195 پست

چن روزه دخترمو میبرم پارکینگ با بچه های همسایه  بازی میکنن دوچرخه سواری، دخترم3/5سالشه

اونا بزرگشون 5سالشه

همش وایمیسادم حالم خوب نبود گفتم بیام خونه ده دقیقه بعد میام پیشتون ب پسر بزرگه گفتم حواستون ب هم باشه

دختر من هنوز درست حرف نمیزنه.. رفتم خونه ده مین پسر کوچیکه رفته بود خونشون مامانش داشت از طبقه بالا صدای پسر بزرگه میزد ک بیاد خونه

یهو تا رفتم دیدم دخترم کنار دوچرخس اونم دست انداخته دور شکمش از پشت خودشو میمالوند نکبت😑😑😑شوکه شدم

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

تا منو دید گفت میخاست بیاد پایین نمیتونست

یه لحظه نتونسم درک کنم بچه این سنی این کارا کنه

اعصابم بهم ریخت فقط چش غره رفتم بهش

اونم سریع رفت تو اسانسور😑😑😑😑

مامانشونم از دوربین پارکینگ میتونه ببینه نمیدونم دید یا ن

مدیرساختمونن

حالا نمیدونم چ کنم اعصابم خورده... واکنش درست اون لحظه هم نمیدونم چیه😭

دخترمم بعد کلی تو خونه موندن چن روز بود خوشحال بود از اینک میره بازی😑😑

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

وای بیشعور یدونه میزدی تو دهنش

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بیشعور یدونه میزدی تو دهنش

یه لحظه شوکه شدم مغزم هنگید 

باورم نمیشد چیزی ک با چش دیدم😑😑😑😑😑

همون ده مین هم نباید تنهاشون میزاشتی ک😐😐

حالم بد شده بود اومدم پد عوض کنم

😐😐😐واییی طفلی دخترت اهه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤