2777
2789
عنوان

بگید حق با کیه؟

299 بازدید | 38 پست

۵ماهه باردارم خانواده شوهرم که فقط بچه هان مادرپدر فوت شدن حالی ازمن نمیپرسن حتی زنگ بزنن کمک میخوای چون دخترم ۲سالشه شوهرم همیشه توقعات بیجایی ازم داره جوری براش مهمن منو اصلا آدم حساب نمیکنه من الان کمردرد شدید دارم باجفت پایین ودخترشیطون رفته خونوادشو دعوت کرده بدون اینکه به من بگه کمک کنه یااصلا خریدی انجام بده مااصلا شام‌نمیریم خونه پدرش ولی اونا بیان این میگه حتما شام بیاید بعد بیخیال انتظار داره من کل کارارو انجام بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر بی احترامی بهم‌میکنن سکوت میکنه ولی من کوچیکترین گلگی میکنم دعوای شدیدی راه میندازه و توهینای خیلی بدی اصلا درک نداره باردارم انگار ازاونا میترسه چندروز نره اونجا میگه پاشو بریم زشته میگم‌کی حالمو میپرسه خب دوس ندارن برم میگه نه انتظار دارن باید بریم ی جوری رفتار میکنه انگار من خدمتکارم تو خونه 

پارسال پدرش فوت شد بامن دعوا میکرد کثافت باید غذا درست کنی ببریم خونه بابام بچه ها ناراحتن منم دخترم یکسالش بود مریضم بود غذا درست کردم اخرشب خواهرشو دیدم خورشتمو ریخت سطل زباله برنجم داد دستم گفت ببر خونتون ی مدتم فازش این بود باید بیای من باهاشون زندگی کنم 

وای مگه میشه شوهر اینطور بگو گناه نکردم که زن شدم هم باردار باشم، هم مهمونداری کنم، هم خرید کنم ا ...

دلم برا خودم میسوزه پارسال به من میگفت مادر پدرم حلالت نمیکنن اون دنیا چون تو به بچه هاشون کاری نداری باید بیای بریم زندگی کنیم اونجا 

حالا ک بدون مشورت دعوت کرده بگو نمیتونم کاری کنم از بیرون شام بگیر وکارارو خودت بکن

درست نکردم چندبار خر شدم پاشم درست کنم‌بعد گفتم اون خواهر فتنش باید برا من غذا بیاره باردارم یا حالمو بپرسه نه اینکه شام بیاد 

پارسال پدرش فوت شد بامن دعوا میکرد کثافت باید غذا درست کنی ببریم خونه بابام بچه ها ناراحتن منم دخترم ...

چه آدمایی همش تقصیر شوهرته یکم روش کار کن تغییر کنه اینجوری نمیشه که

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏

ببین الان اگر باز بهش بگی که فایده نداره دوباره دعوا و اعصاب خوردی میشه . پس بیا سیاست به خرج بده یه لیست از وسایلی که لازم داری تهیه کن با خوبی و ملاطفت بهش بده بگو عزیزم میدونی که من نمیتونم برم خرید این وسایل را لطفا برای مهمونی بخر چون اگه نخری واقعا چیزی نمیتونم بذارم جلوی مهمونا بعدم زنگ بزن به خواهر شوهرت با روی خیلی خوش بگو شرمنده کمرم درد میکنه میشخ لطفا بیای کمک؟ بعدم همه ی کارها  را بنداز گردنشون. به همین سادگی

حق باشماست! با این شرایطتون چرا باید مهمون واسم شام بیاد

بهش گفتم بزار ی بار خودشون مثل ما شب نشینی بیان چرا من بعدشام میرم همیشه ولی اونا بیان دستور غذا میدی خب بشین کمک کن منم درست کنم 

ببین الان اگر باز بهش بگی که فایده نداره دوباره دعوا و اعصاب خوردی میشه . پس بیا سیاست به خرج بده یه ...

باورت میشه صبح موقع صبحونه به من میگه بعد لباس میپوشه میره سرکار گفتم یعنی چی میگه نمیدونم با داداشم حرف زدم گفتم بیاید بعد زنگ زدم‌گفتم میبینی حالم بده حداقل درست توضیح بده دلیل کارت چیه گوشیو قطع کرد