2777
2789
عنوان

بگید حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 38 پست
االهی عزیزم بگردم یچیز ساده درست کن امشبو بگڋرون دعوا نکن بخاط بچت فردا انشالله عصبانیتت بخوابه&nbs ...

اینقد دلم‌میسوزه برا دخترم پرخاشگر شده چقد تو بارداری باهام سر خونوادش دعوا میکرد بعدزایمانمم همینطور هم خودم تیرویید گرفتم از حرص وجوش هم دخترم داره میدونپ شاید ارثیه ولی از چشم این میبینم نمیبخشمش

من دستپختم تو فامیل معروفه حتی شوهرم بااین رفتاراش هزار بار بهشون‌گفته زنم بهتر ازهمتون غذا میپزه با ...

شوهرت هیچی نگفت? همینا رو بهش بگو خودش ببینه چه رفتاری دارن بگو وقتی غذای منو میریزه دور حیف میکنه من چرا باید غذا بپزم ببرم اونجا

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب آدمایی... با برادرشوهر رابطه ات چطوره کلا کسی بینشون هست باهات خوب باشه ؟

همین برادر شوهره باهام خوب بود خواهراش پرش کردن باهام بدرفتاری میکرد منم کوتاه نیومدم به اون خواهرش که خارجه پیام دادم وبلاکش کردم ببین چقد من بدشانسم یارو اون سر دنیاس باز با من لجه

اینقد دلم‌میسوزه برا دخترم پرخاشگر شده چقد تو بارداری باهام سر خونوادش دعوا میکرد بعدزایمانمم همینطو ...

بسپار به خدا امشبچ بگڌرون زندگیتو تلخ نکن گلم بخدا قشنگ میفهممت ولی فقط با دعوا تو زجر میکشی

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
شوهرت هیچی نگفت? همینا رو بهش بگو خودش ببینه چه رفتاری دارن بگو وقتی غذای منو میریزه دور حیف میکنه م ...

بخدا خودش دید سکوت کرد اومدیم خونه گفت دیگه درست نکن براشون ازت معذرت میخام امروز تو دعوا بهم‌گفت شد براشون غذا درست کنی ی بار گفتم بی لیاقت مگه نریخت سطل زباله یادت رفت سریع بایدم فراموش کنی چون کارخواهرت بوده ایراد نداره 

بسپار به خدا امشبچ بگڌرون زندگیتو تلخ نکن گلم بخدا قشنگ میفهممت ولی فقط با دعوا تو زجر میکشی

اینقد حرصم‌میده سر خونوادش شکمم درد میگیره سر دخترم من بااسنپ‌میرفتم دکتر مادرشو میبرد دکتر درصورتی که دو ماشین تو حیاطشون پارک بود امروز اینقد بهم توهین کرد نمیدونم‌چجوری دخترمو خودم حاضر کردم رفتم بیرون اینقد تو خیابون گریه کردم چون بابا ندارم مادرم شهر دیگس الانم مریض شده فقط ی خواهر دارم اینجا بچش کوچیکه میرم بیرون دلم هم صحبت میخاد ولی همه غریبه بعد اینام عذابم‌میدن 

بخدا خودش دید سکوت کرد اومدیم خونه گفت دیگه درست نکن براشون ازت معذرت میخام امروز تو دعوا بهم‌گفت شد ...

دیگه درست نکن نوکرشون که نیستی ول کن رفتو آمد نکن باهاشون بهش بگو خواهر برادر توان خیلی ناراحتی تو خودت به فکرشون باش 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
اینقد حرصم‌میده سر خونوادش شکمم درد میگیره سر دخترم من بااسنپ‌میرفتم دکتر مادرشو میبرد دکتر درصورتی ...

شرایط منم همینطوریه غریبی خیلی سخته انشالله دخترت بزرگ میشه همدمت میشه

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
بخدا درکش نمیکنم اصلا. منم شش ماهه باردارم جفتم هم پایینه دکتر گفته کار سنگین نکن شوهرم کمک نمیکنه ب ...

امروز ابجیم‌گفت خودت مقصری زیاد به شوهرت توجه نشون دادی بااین حالت صبحا ۷بیدار میشی میز میچینی شام وناهارت اماده قبلنام خرید خونه کردی پررو شده توقعای بیجا داره