2777
2789

من مسکن ملی به اسم خودم نوشته بودم دوسال پیش بعد دوسال گذشته هیچ کاری هم نکردن دیروز فهمیدم وامش شده ۵۵۰میلیون به شوهرم گفتم تا موقع تحویل بیشتر هم میشه گفتم بیا خونه زودتر بخریم سرم خیلی داد زد گفت نه نمیخواد سختته از اسمت دربیار بریم محضر بکن به اسم من به جای اینکه منو آروم کنه بدتر اعصاب منو خورد می‌کنه فکر خودشه فقط انگار ن انگار من با این زندگی میکنم 

فکر می‌کنه من اینطوری هستم وامش هم به اسم من میمونه نگران قسطاشم میگه تو ک نمیخوای بدی نگرانی 

برای همین میگه سختته بده به من 

واقها ناراحت میشم از حرف زدناش چقدر گریه کردم چون از صبح نگران اظطراب زده بودم گفتم بیاد خونه حرف بزنم باهاش آروم تر میشم بدتر حالمو خراب تر کرد استرسم چندین برابر شد 

از وقتی اسم نوشتیم اعصاب روان من خورده فقط 

من دوست داشتم زودتر خونه بخریم چون من طلا دارم وام هم داره هم ماشین گفتم اینطوری بهتره تا اونا اینطوری خونه با عذاب بدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چرا خودتو اینقد درگیر خونه دار شدن کردی؟؟؟؟ وظیفه شوهرته خونه تامین کنه حالا یا بخره یا اجاره کن ...

موافقم تا وقتی تو نگرانی اون بیخیاله چون یکی هست که فکرا رو بکنه و غصه ها رو بخوره بیخیال باش 

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
شما چرا خودتو اینقد درگیر خونه دار شدن کردی؟؟؟؟ وظیفه شوهرته خونه تامین کنه حالا یا بخره یا اجاره کن ...

چون به اسم خودمه وامش هم همینطور هم اینکه دوست دارم زودتر خونه دار بشیم نه اینطوری یا عذاب 

موافقم تا وقتی تو نگرانی اون بیخیاله چون یکی هست که فکرا رو بکنه و غصه ها رو بخوره بیخیال باش 

دقیقا همینه هم اینکه چون به اسم کنه خونه نگران این وام بعدش هم هستم ولی اون میگه نگرانی بده من انگار من اون داریم من مشکلم اینه میگم وقتی میشه طور دیگه خونه خرید چرا اینطوری 

از وقتی اسم نوشتیم خیلی اعصاب روان من داغونه همش گریه میکنم 

از وقتی اسم نوشتیم خیلی اعصاب روان من داغونه همش گریه میکنم 

عزیزم نمیخام دلسردت کنم ولی واقعیت اینه ما خانوما ارزششو نداره اینقد الکی حرص و غصه بخوریم بخدا همسرمون قدرمونو نمیدونه هااااا ..یه پیشنهاد برات دارم اقساط کل خونه رو همسرت میده یا شمام شاغلی؟؟؟ اگه شما شاغل نیستی و همه وام و اقساطو قراره شوهرت بده به همسرت بگو اوکی بنامش میزنی ولی یه گرمم از طلاهاتو نمیفروشی... اگرم قرار شد خونه دهاتی رو بفروشین و خونه بگیرین بگو قد طلاهایی که میدی دونگ خونه بنامت بزنه طلا میدی بلاخره وقتی براش مهمه خونه بنامش باشه تا هزینه کنه پس شمام مثل خودش رفتار کن.

عزیزم نمیخام دلسردت کنم ولی واقعیت اینه ما خانوما ارزششو نداره اینقد الکی حرص و غصه بخوریم بخدا همسر ...

نه من شاغل نیستم بهم می‌گفت سختته این مسکن ملی بده به من به نام من بزن منم خونه برات میخرم گفت اونم به نام خودم 

گفتم هم این هم اون به نام تو گفت آره پس چی

گفتم پس چرا تو حرفا میگی مگه منو تو داره 

تو حرفاش میگه اقساط خونه رو من میدم نه تو 

من مسکن ملی چون به اسم خودمه اسم وامش البته بعد از تحویل شروع میشه اقساطش نگران اینم 

ولی ایشون میگه تو قرار نیست قسط بدی 

ی حرف دیگه هم ک زد این بود اگر میخوای خونه برات بخرم مسکن ملی به اسم من بکن فردا بریم محضر بعدش من برات خونه بخرم چقدر زرنگی میخواد بکنه 

نه من شاغل نیستم بهم می‌گفت سختته این مسکن ملی بده به من به نام من بزن منم خونه برات میخرم گفت اونم ...

عزیزم معلومه خیلی زرنگه و البته مشکوک شاید یچیزایی توی ذهنشه که اصرار داره خونه بنامش باشه در کل از من میشنوی حرفشو نشنیده بگیر فوقش اینه که وام مسکن ملی رو نمیپردازه و تموم میشه .چیکار داری به خودت سختی بدی از خیر طلاهات بگذری نخوری نپوشی پول جمع کنی که آقا به اسم خودش خونه بگیره 

بشین لذت ببر از زندگیت طلاهاتم پس انداز کن برا روز مبادا

عزیزم معلومه خیلی زرنگه از من میشنوی حرفشو نشنیده بگیر فوقش اینه که وام مسکن ملی رو نمیپردازه و تموم ...

طلاهامو ندادم تا حالا هنوز دوقسط آورده مسکن ملی خودش داده خونه هم فکرشو کردم اگر اینطوری باشه موقع تحویل یا قسطشو میده یا اگر نداد میگم  یفروشیم بدون وام خیلی هم میخرن زیاد 

میخواد خونه بخره برام منت سرم میزاره گرو کشی می‌کنه هی محضر محضر می‌کنه برام

بخدا برادرشوهر خونه بزرگ خریده جاریم خیلی بهم فخر میفروشه بعد اونارو ک میبینم بیشتر اعصابم خورد میشه میگم برادرشوهرم چقدر به فکر زن بچشه ک خونهه بزرگ خریده راحت باشن بعد شوهر من اینطوری خیلی اعصابم بدتر خورد میشه فکر میکنم این جدا از من هست یا اهل زرنگ بازیه فقط با من ک اینطور حرف میزنه

خیلی آدم اعصاب میخواد ک هم ببینه این چیزارو هم بدونه شوهرش می‌تونه اینجور باشه اما نمیخواد بهش میگم میگه به ما چه انگار شوهرم هم خوشحاله من حسرت بخورم میگه چقدر حرف میزنی همش براش اهمیت نداره اصلا من حسرت زندگی مردمو بخورم بیشتر نگران اینه به اسم خودش بکنه چیزی از دست نده 

طلاهامو ندادم تا حالا هنوز دوقسط آورده مسکن ملی خودش داده خونه هم فکرشو کردم اگر اینطوری باشه موقع ت ...

شمام خودتو بزن به بیخیالی به قول خودت فوقش امتیازشو میفروشی 😉 در مورد قسط و وامم دیگه چیزی نگو عین خیالت نباشه بزار خودش فکرشو بکنه تهشم اگه خدای نکرده نشد بفروش پولشو بزار جیبت