2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد خیلی گریه کردم بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 18 پست
عزیزم معلومه خیلی زرنگه و البته مشکوک شاید یچیزایی توی ذهنشه که اصرار داره خونه بنامش باشه در کل از ...

میخواد هم مسکن ملی هم اون خونه ای ک خرید به اسم خودش باشه بعد تازه بعد اینکه من محضر اومدم بره دنبال خونه خریدن ک فرصت هم شد بزنه زیرش بگه پول ندارم بخدا نمیدونم هدفش چیه اما از وقتی این مسکن نوشتیم خیلی اعصاب روان من بهم ریخته شده اگر ی روزی بریم توش دیگه خیلی سردم چون عذاب کشیدم و خیلی حرف شنیدم خیلی اعصاب روانم داغون شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیخام دلسردت کنم ولی واقعیت اینه ما خانوما ارزششو نداره اینقد الکی حرص و غصه بخوریم بخدا همسر ...

فارش معلوم نیست چیه می‌گفت هم مسکن ملی به اسم من بکن هم خونه ک قراره بخرم به اسم خودم طلاهاتو ماشین میفروشم خونه میخرم برات بعد گفتم جفتش مال تو طلاهامم بدم برای تو هردوش گفت آره دیگه 

بعد گفت طلاهاممم میدم باشه بعد ک دید راضیم گفت پس بیا فردا اول بریم محضر بعد بریم دنبال خونه ک من از خیرش بگذرم بگم نه نمی‌خوام اصلا چون هرچی میگفتم ی سنگ بندازه جلوی پام 

عزیزم نمیخام دلسردت کنم ولی واقعیت اینه ما خانوما ارزششو نداره اینقد الکی حرص و غصه بخوریم بخدا همسر ...

من بعد از کلی حرفایی ک بهم زده نقشه داشت گفتم مسکن ملی میدم به تو تو هم خونه ک قرار هست بخری به نام من بکن 

گفت نه گفتم نمیشه ک هردوش به اسم تو باشه هم طلامو بدم .

گفت نده گفتم خب باشه به اسم تو هردوش اصلا 

پس بریم دنبال خرید خونه گفت باشه پس اول بیا محضر بریم بعد بریم دنبال خونه تا اینجا چقدر نشست حرفشو عوض کرد برگشت عقب چیزی بگه ک من بگم نه خونه می‌خوام برام بخری نه می‌خوام بیام محضر چون هرچی میگفتم خیلی فکر شده تصمیم میگیره برای هر حرفم