2777
2789

میشه منو راهنمایی کنید🥲

من ۷؛۸این ماه ن ز د ی ک ی محافظت نشده داشتم و شد اون چیزی ک نباید میشد ۱۲ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم پنج شیش ساعت بعدشم یکی دیگ موعد پریودیم ۱۶ام ۱۷بود من ۱۱پریود شدم دوروز خونریزی داشتم روز سوم فقط لکه خون دیدم چهارم لک قهوه ای و بعد قطع شد فقط ترشح داشتم خیلی برام عجیب بود من پریودی هام هفت روزه ست سه روز اول خونریزی شدید دارم بعد سه روز کم میشه اما اینبار بعد دوروز قطع و فقط لک میدیدم ایا احتمال بارداری هست یا بخاطر قرص هاست چندسال پیش ک قرص اورژانسی خوردم قشنگ پریود شدم اینجوری نبود🙂

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما منم 40 روزه عقب انداختم بدون سابقه

سینه هامم کاملا سفت و متورم و دردناک شدن

خیلیا رو دیدم که تا سه ماه منفی میشده منم فکر میکنم باردارم 

اگه تجربه ای مثل من دارین بهم بگین

برام دعا کنید شنبه میرم سونو

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
میشه منو راهنمایی کنید🥲 من ۷؛۸این ماه ن ز د ی ک ی محافظت نشده داشتم و شد اون چیزی ک نباید میشد ۱۲س ...

بی بی بزن

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
هسمممم ولی خستم  عاقا کاش منم ‌‌‌‌‌‌‌دو ماهه حامله بودم خخخ  ولی بچها من یکسال اقدامیم ...

ورزش کن 

سیاه دانه عسل (دوسین ) صبحا هر دوتون بخورید

با روغن سیاه دانه زیر دلتو هر روز چرب کن ماساژ بده و بعد ببند

شبها زود بخوابین 

تغذیه ات رو سالم کن

پیاز درمانی هم خوبه و بادکش زیر دل 

مطمئن باش باردار میشی

اره سل فری هم دادم گفت خدا رو شکر خوبه  بعدش گفت تو قلبش سوراخ هست آنقدر قلب خودم موقع که رفتم ...

وای خدا به همه میگن قلبش سوراخه !! ب دوست منم همینو‌گفتن بعد یکی دو هفته گفتن عه نه خوبه ! باید به حرفاشون اهنیت ندیم وقتی هیچ سابقه ای بیماری نداریم 

به هر حال خداروشکر که همه چی بخیر گذشت انشالله بسلامت دنیا بیاد🧿🙏

میشه منو راهنمایی کنید🥲 من ۷؛۸این ماه ن ز د ی ک ی محافظت نشده داشتم و شد اون چیزی ک نباید میشد ۱۲س ...

الان سوال و مشکل شما چیه دقیق؟ بچه میخواستی ؟ نمیخواستی؟ اگه نمیخواستی که این مدل خونریزی بخاطر قرص اورژانسیه دوباره ب روال عادی برمیگردی نگران نباش

الان سوال و مشکل شما چیه دقیق؟ بچه میخواستی ؟ نمیخواستی؟ اگه نمیخواستی که این مدل خونریزی بخاطر قرص ...

نه بچه نمیخوام ی دختر سه سال و هشت ماهه دارم همش میگم نکنه قرصه اثر نکرده باشه 

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱
ورزش کن  سیاه دانه عسل (دوسین ) صبحا هر دوتون بخورید با روغن سیاه دانه زیر دلتو هر روز چرب کن ...

فقط پیاز درمانی نکردم چون پرولاکتینو می‌بره بالا باقیشو انجام دادم ب نتیجه ای نرسیدم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.