از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگران نباش ما هم ی سال و دو ماه تو اقدام بودیم بعد باردار شدم قرصی هم مصرف نکردم فقط غذاهای سالم بخور فست و فود و سرخدشدنی نخور و خوابت تنظیم باشه ورزش هم بکنی عالیه
هسمممم ولی خستم عاقا کاش منم دو ماهه حامله بودم خخخ ولی بچها من یکسال اقدامیم ...
عزیزم نمیدونم اثر اون برا من یا نه دو قاشق آرد یه قاشق غذا زیره سیاه یه قاشق رازیانه یه قاشق فلفل سیاه یه قاشق دارچین همه رو کمی تفت بده بعد روغن بریز تا مثل ماست بشه رقیق،بعد یه بشقاب خرما هسته شده بریز هم بزن خاموش کن ،راستی ادویه هارو زیاد تفت نده که خاصیتش از بین میره ،بعد خنک شدن گلوله کن اندازه گردو روزی یدونه بخور ترجیحا با شکم خالی تا تموم بشه انشاالله که اثر بذاره برات
نگران نباش ما هم ی سال و دو ماه تو اقدام بودیم بعد باردار شدم قرصی هم مصرف نکردم فقط غذاهای سالم بخ ...
راست میگه ورزش خیلی بدن زن رو تنظیم میکنه هم پریودی رو هم تخمک گذاری رو هم لاغری که باعث میشه زود باردار بشی من سه سال تو اقدام بودیم پنج ماه بود باشگاه میرفتم که باردار شدم بدون هیچ دارویی
عه ناراحت شدم عزیزم انشالله دوباره مادر میشی و صحیح و سالم بغل میگیری علائمت چی بود که متوجه ...
بتام دفعه اول ۳۲۰ بعد چهارروز ۱۷۰۰ هیچ علائمی نداشتم فقط سینه هام درد میکرد پنج روز پیش لکه بینی افتادم دیروز تو مطب خونریزی کردم دو هفته پیش رفتم سونو گفت ساک نامنظم هیچی توش نیس هفته ۵ درصورتی ک هفته ۶ بود دیروزم هفته ۵ و چهار روز بازم خالی دیگه سقط داره میشه
بتام دفعه اول ۳۲۰ بعد چهارروز ۱۷۰۰ هیچ علائمی نداشتم فقط سینه هام درد میکرد پنج روز پیش لکه بینی افت ...
انشالله زود تمومبشه و بعد ی استراحت ب بدنت بده و دوباره اقدام کن
والا منم ی کم نگرانم چون بتام ۹۰۰۰ بود هفته پنجم ی کم سرچ کردم گفتن زیاده اینقدر ممکنه بچه خوره باشه یا حاملگی مولار ک البته علائمی مثل دلدرد و لکه بینی داره که من نداشتم خداروشکر حالا اسن هفته میرم سونو برام دعا کنید
واای چه عالی😍 خیلی هم قبوله 😍 جنسیت چیه؟ طبیعی هستی یا سزارین؟ از تجربیات بارداری برامون بگو چه کا ...
پسر
طبیعی۱۰۰٪
تنها تجربه ای که دارم اینه که باید آب و مایعات زیاد خورد اینجوری ویار از بین میره و حتماااا از ماه ۵ به بعد به پهلو چپ بخوابید که اکسیژن رسانی عالی میشه و بچه هم بیشتر وزن میگیره