2777
2789
پسر طبیعی۱۰۰٪ تنها تجربه ای که دارم اینه که باید آب و مایعات زیاد خورد اینجوری ویار از بین میره و ...

به به قدمش مبارک باشه گل پسر😍 

آره بهترین انتخاب طبیعیه برا ما ماه پایینی ها هم انرژی خوب بفرست زود برسیم بهت 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل اقدام دوباره باشگاهمو شروع کردم و رژیم غذاییمم عوض کردم روغن فقط زیتون و کره گاوی ،غذا‌های کم روغن و مقوی شوهرمم ی دوره طب سنتی پاکسازی خون گرفت مصرف کرد باردار شدم 

به به قدمش مبارک باشه گل پسر😍  آره بهترین انتخاب طبیعیه برا ما ماه پایینی ها هم انرژی خوب بفر ...

انشالله به سلامتی میرسی و زایمانم هم راحته ولی من اهل دروغ نیستم  

واقعا دیر میگذره اخه  

ولی خب یه سری میگن آخ داریم از درد می‌میریم و...همش الکیه اصلا حاملگی درد نداره اذیتش هم فقط ماه های آخر برای خوابیدن چون شکم حیلی بزرگه آدم راحت نمیشه بخوابه همین 

پسر طبیعی۱۰۰٪ تنها تجربه ای که دارم اینه که باید آب و مایعات زیاد خورد اینجوری ویار از بین میره و ...

چرا رنگ تیکر صورتی گذاشتی ؟؟ نی نی پسره آبی بگذار البته اگه دوست داری 

بچه دومتون ؟؟ طبیعی میخوای؟؟

انشالله به سلامتی میرسی و زایمانم هم راحته ولی من اهل دروغ نیستم     واقعا دیر میگذره اخه ...

مرسی عزیزم انشالله شما هم‌زایمانت راحت باشه و بغل بگیریش 

دیگه مادر شدن همینه فدارکاری مطلق😍 در عوض لذت داشتن بچه هم خیلی زیاده🥰

خوش اومدی عزیزم😍 جوجه دخمله یا پسر😍 ویار و اذیتی داشتی ؟ طبیعی میخوای یا سرارین

قربونت خدا بخواد پسره انشاءالله 

خیلی ماه ای اول اذیت شدم آنقدر بالا آوردم که افتادم به خونریزی معده یعنی هرلحظه که فکر کنی من داشتم بالا می‌آوردم ۴ روز بیمارستان بستری شدم 

بعدشم که اومدم دوباره شروع شد مامانم پیشم نیست دوریم ازهم خیلی سخته غریبی 

بعدشافتادم به آزمایش و سونو برای غربالگری گفت یه کم آن تی بالاست خیلی اذیت شدم و گریه کردم 

مرسی عزیزم انشالله شما هم‌زایمانت راحت باشه و بغل بگیریش  دیگه مادر شدن همینه فدارکاری مطلق😍 ...

اره بابا در اصل فقط همین چشم انتظاری که باعث میشه دیر بگیره من ۱ماهه عید دورم شلوغ بود اصلا بهش فک نمیکردم واقعا نفهمیدم چجوری گذشت 

ولی بنظر منم ارزشش و داره

[QUOTE=290110289]قربونت خدا بخواد پسره انشاءالله  خیلی ماه ای اول اذیت شدم آنقدر بالا آوردم که افتادم به خونریز ...[/QUOبسلامتی خدا حفظش کنه 

مگه ان تی چند بود ؟ 

بچه اولیه  مهم نیست برام فرق نداشت از اول گذاشتم همین موند تو چطوری خوب میگذره؟

به سلامتی قدم در باشه 

خدا رو شکر پست قبلی نوشتم خیلی سختی کشیدم من بچه دومه 

اولی طبیعی بود ولی خیلیییی سخت بود از ساعت ۳ نصفه شب درد کشیدم فردا ظهر دنیا اومد 

خیلی برای این میترسم هرجا رفتم گفتن سز نمیکنیم واقعا توان ندارم برای طبیعی