2777
2789

هسمممم ولی خستم 

عاقا کاش منم ‌‌‌‌‌‌‌دو ماهه حامله بودم خخخ 

ولی بچها من یکسال اقدامیم

شما که باردار شدید داروی خاصی چیزی مصرف کردید ؟

چی خوبه بخوریم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش ما هم ی سال و دو ماه تو اقدام بودیم بعد باردار شدم قرصی هم‌ مصرف نکردم فقط غذاهای سالم بخور فست و فود و‌ سرخدشدنی نخور و خوابت تنظیم باشه ورزش هم بکنی عالیه

تا دیروز ماه دوم بودم دیروز سقط شد 😭😭متاسفانه پوچ بود 

عه ناراحت شدم عزیزم انشالله دوباره مادر میشی و صحیح و سالم بغل میگیری 

علائمت چی بود که متوجه شدن پوچه؟ بتات چند بود؟ و اینکه خود ب خود سقط شد ؟ 

هسمممم ولی خستم  عاقا کاش منم ‌‌‌‌‌‌‌دو ماهه حامله بودم خخخ  ولی بچها من یکسال اقدامیم ...

عزیزم نمی‌دونم اثر اون برا من یا نه دو قاشق آرد یه قاشق غذا زیره سیاه یه قاشق رازیانه یه قاشق فلفل سیاه یه قاشق دارچین همه رو کمی تفت بده بعد روغن بریز تا مثل ماست بشه رقیق،بعد یه بشقاب خرما هسته شده بریز هم بزن خاموش کن ،راستی ادویه هارو زیاد تفت نده که خاصیتش از بین میره ،بعد خنک شدن گلوله کن اندازه گردو روزی یدونه بخور ترجیحا با شکم خالی تا تموم بشه انشاالله که اثر بذاره برات 

خدایا سپاسگزارم بابت همه ی اتفاق های خوب
نگران نباش ما هم ی سال و دو ماه تو اقدام بودیم بعد باردار شدم قرصی هم‌ مصرف نکردم فقط غذاهای سالم بخ ...

راست میگه ورزش خیلی بدن زن رو تنظیم می‌کنه هم پریودی رو هم تخمک گذاری رو هم لاغری که باعث میشه زود باردار بشی من سه سال تو اقدام بودیم پنج ماه بود باشگاه میرفتم که باردار شدم بدون هیچ دارویی 

خدایا سپاسگزارم بابت همه ی اتفاق های خوب
۹ماهه قبول نیس؟

واای چه عالی😍 خیلی هم قبوله 😍 جنسیت چیه؟ طبیعی هستی یا سزارین؟ از تجربیات بارداری برامون بگو چه کار کنیم بهتره

ببخشید کلی سوال پرسیم😅

عه ناراحت شدم عزیزم انشالله دوباره مادر میشی و صحیح و سالم بغل میگیری  علائمت چی بود که متوجه ...

بتام دفعه اول ۳۲۰ بعد چهارروز ۱۷۰۰ هیچ علائمی نداشتم فقط سینه هام درد میکرد پنج روز پیش لکه بینی افتادم دیروز تو مطب خونریزی کردم دو هفته پیش رفتم سونو گفت ساک نامنظم هیچی توش نیس هفته ۵ درصورتی ک هفته ۶ بود دیروزم هفته ۵ و چهار روز بازم خالی دیگه سقط داره میشه 

واای چه عالی😍 خیلی هم قبوله 😍 جنسیت چیه؟ طبیعی هستی یا سزارین؟ از تجربیات بارداری برامون بگو چه کا ...

اول اینکه نمیخوام نا امیدت کنم ولی این ۹ ماه ۹ سال میگذره مخصوصا چشم انتظاری الان ۱ماه دیگه دارم و هر روز برام هزار روزه 

بتام دفعه اول ۳۲۰ بعد چهارروز ۱۷۰۰ هیچ علائمی نداشتم فقط سینه هام درد میکرد پنج روز پیش لکه بینی افت ...

انشالله زود تموم‌بشه و بعد ی استراحت ب بدنت بده و دوباره اقدام کن 

والا منم ی کم نگرانم چون بتام ۹۰۰۰ بود هفته پنجم ی کم سرچ کردم گفتن زیاده اینقدر ممکنه بچه خوره باشه یا حاملگی مولار ک البته علائمی مثل دلدرد و لکه بینی داره که من نداشتم خداروشکر حالا اسن هفته میرم سونو برام دعا کنید

واای چه عالی😍 خیلی هم قبوله 😍 جنسیت چیه؟ طبیعی هستی یا سزارین؟ از تجربیات بارداری برامون بگو چه کا ...

پسر

طبیعی۱۰۰٪

تنها تجربه ای که دارم اینه که باید آب و مایعات زیاد خورد اینجوری ویار از بین میره و حتماااا از ماه ۵ به بعد به پهلو چپ بخوابید که اکسیژن رسانی عالی میشه و بچه هم بیشتر وزن میگیره