2777
2789
به سلامتی قدم در باشه  خدا رو شکر پست قبلی نوشتم خیلی سختی کشیدم من بچه دومه  اولی طبیعی ...

نه عزیزم نترس بچه دوم خیلیییی راحت تره تو یبار تونستی پس بازم میتونی من از سزارین چیزایی شنیدم و دیدم که حاضرم هزار بار طبیعی بیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم نترس بچه دوم خیلیییی راحت تره تو یبار تونستی پس بازم میتونی من از سزارین چیزایی شنیدم و دید ...

چی بگم ولی یاد دردش که میفتم یاد اون بخیه های بدون بی حسی بخدا که عذاب بود همش 

تمام دور و اطرافم همه رفتن سزارین بخدا هیچ نشکلی ندارن 

بعد من چون مامانم زیاد نمیتونه بیاد وایسه پیشم هی بقیه بهش میگن بگو طبیعی بیاره گفتم اگه بده چرا خواهر و خودش و  همه سز شدن فقط برای من بده؟؟ 

چه چیزایی مثلا ؟

اگه درد طبیعی رو هزار در نظر بگیری سزارین هم همونه ولی طبیعی تو ۱روز هزار بار درد و تحمل میکنی و سزارین بعد از عمل هم تا چند ماه درگیری و اصولا عوارض امپول تا سالها میمونه و ممکنه سالها کمر درد داشته باشی مثل دوست خودم که بعد دو سال هنوز نمیتونه بچش و بغل کنه

چی بگم ولی یاد دردش که میفتم یاد اون بخیه های بدون بی حسی بخدا که عذاب بود همش  تمام دور و اطر ...

تو به کسی کاری نداشته باش هر کدوم و بیشتر دوست داری همون و برو انشالله که زایمانت راحت باشه ولی طبیعی بعدش راحتی دیگه

دکترا ک واقعا دکون باز کردن مردم رو سر کیسه کنن دیگه ب فکر استرس مادر بیچارا هم نیستن

اره سل فری هم دادم گفت خدا رو شکر خوبه 

بعدش گفت تو قلبش سوراخ هست آنقدر قلب خودم موقع که رفتم برای قلبش یادم رفت نمیدونم چی بدم تند میزد نفسم بابا نمیومد 

گفت اصلا من سوراخی نمیبینم هیچ مشکلی نیست 

حالا هم میگن دور گردنش بند ناف هست یعنی بخدا دیگه نمیدونم 

تو به کسی کاری نداشته باش هر کدوم و بیشتر دوست داری همون و برو انشالله که زایمانت راحت باشه ولی طبیع ...

قربونت عزیزم همچنین پناه بر خدا 

بیشتر  چون گفتن دور گردنش بند ناف هست میگم تو طبیعی براش بد نباشه 

قربونت عزیزم همچنین پناه بر خدا  بیشتر  چون گفتن دور گردنش بند ناف هست میگم تو طبیعی براش ...

نه عزیزم تقریبا ۷۰درصد بند ناف میچرخه بچه منم بند ناف دور گردنش هست و طبیعیه اگه چند دور بشه خطر داره