2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر وقت همچین حرفی زد پاشو خودت رو مشغول کاری بکن 

انگار که نشنیدی 

بهش نشون بده بی اهمیت ترین حرف دنیا رو میزنه

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

[QUOTE=290104607]خیلی قدیمیه خییییلی بی ذوق فقط کار و ننش[/QUOTE اولین بچته عزیزم؟

ن دومی دوتا دختر میشن چی میشد اگه دخترم ابجی دار میشد مگه بده این همه ادم انقدم خوشن چرا من بدبختم چرا سرنوشتم انقد بد شد من ک ادم بدی نبودم 

شوهرت چقد افکارش پوسیده و کوته فکره. لیاقت پدرشدن نداره.

ما هم داریم متاسفانه تو اطرافیان حتی طرف دو تادختر خانومو دسته گل داره یکسر دکتره و رژیم و تغذیه که حتما  بعدی پسر شه من به خانومش، گفتم واقعا بچه دوست داری چون دخترات دیگه بزرگ شدن اولی چهارده سالشه گفت نه پسر میخوام پروفایل گوشیشم عکس پسر خوشگل گذاشته بدنیا اومد شبیه اون شه 😐 بعد هر کی پسر داره میپرسه چیکار کردی اونقدر بدم میاد واقعا باید قدر نعمتهایی که خدا میده رو بدونیم دختر و پسر امانتن بهترینها رو براشون بسازیم  

اره بهش گفتم از بدیم معلوم شه گف پولش زیاده خواهر عوضیش اومد دو دیقه نشست کاش نمیومد دیوونش کرد خودش ...

خیر نبینن انشالله تقصیر خودتم هس نباید میاوردی بچه دوم حالا که اینجوری بود باید میگفتی یا آی وی اف یا هر چی شد نباید صدات در بیاد

ن دومی دوتا دختر میشن چی میشد اگه دخترم ابجی دار میشد مگه بده این همه ادم انقدم خوشن چرا من بدبختم چ ...

اصلا به حرفش اهمیت نده بجاش حسابی مراقب سلامتی خودت و بچت باش.

بخوای به حرفش بها بدی باید تا اخر عمر زیر بار زورگویی هاش بری.

لطفا درخواست دوستی ندید🙏