2821
2789

بچه الان حداقل سه ماهشه اگر بخوای سقطش کنی دردو حس میکنه. الان وقت اینکارا نیس. خودتون به وجودش آوردین حالا پای لرزشم بشینین.سه چهار هفتش نیس که بگیم فدای سرت سه ماهشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن دومی دوتا دختر میشن چی میشد اگه دخترم ابجی دار میشد مگه بده این همه ادم انقدم خوشن چرا من بدبختم چ ...

عالیه دو تا دختر کلا همجنس خوبه از نظر من و اگر قراره فقط دو تا باشن بهترین حالتش همین دو تا دختره خیلی پشت و پناه همدیگه و شما هستن در آینده

بچه الان حداقل سه ماهشه اگر بخوای سقطش کنی دردو حس میکنه. الان وقت اینکارا نیس. خودتون به وجودش آورد ...

اره اون الان آدمه جون داره الهی بمیرم ک اینجور شد الان گرعته راحت واس خودش خابیده آقا انگار ن انگار خدایی هس حکمتی هس قیامتی هس

اره اون الان آدمه جون داره الهی بمیرم ک اینجور شد الان گرعته راحت واس خودش خابیده آقا انگار ن انگار ...

بچه رو اگر کورتاژ کنن تیکه تیکه میکنن نکنیا. شبکه عصبیش الان تشکیل شده حتما. درد میکشه. باید زودتر به فکر میوفتادین. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بچه رو اگر کورتاژ کنن تیکه تیکه میکنن نکنیا. شبکه عصبیش الان تشکیل شده حتما. درد میکشه. باید زودتر ب ...

احمق نمیفهمه فقط بفکر خواهرش گوش میده بنظرت فردا برم خونشون بگم شوهرمو انداختی بجونم و اینا تا دیگه نگه ادم بد ذاتی نیس ابنجور یاد گرفتن