پسرم 13 ماهشه یه ماهه از شیر گرفتمش وشیر خشک ببلاک میدمَش ولی تو این مدت همش اسهال میشد و پودرکیدی لاکت میدادم خوب میشد ولی الان 5 روزه امونمو بریده همش اسهاله هر چی بهش میدم خوب نمیشه😭 میگم ممکنه از شیر خشک باشه بردمش دکتر میگه ویروسه همه گرفتن واقعا خسته شدم به نظرتون شیرخشک دیگه چی خوبه بگیرم وزنشم کم شده این مدت 😔
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
بردم ولی گفت ویروسه و اینا ولی من میگم بخاطر شیرخشک حالا نمیدونم چ مارکی بگیرم خوب باشه
تو مدفوعش مخاط هم داره؟ بدنش دون دون نشده
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏