2777
2789
عنوان

بالاخر دوباره ماشین خریدیم 🤩🤩🤩

757 بازدید | 76 پست

۶ماه پیش فروختیم سره یه جریانی اصلا بااین حقوق کمو خرج حتی نتونستیم یه قرون جمع کنیم شوهرم میگفت دیگ نمیتونیم بخریم منم بیخیال شده بودم هفته پیش یه پولی ازجایی ک منتطرنبودیمو فک نمیکردیم دستمون اومد 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه به دلخوش 

اسفند دود کن واسه خودتون حسود اینجا زیاده

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الهی شکر مبارکتون باشه 

ما هم فعلا تو مرحله اول شما هستیم بخاطر کاری مجبور شدیم بفروشیم انشالا روزی دوباره ما هم بشه و همچنین همه کسانی که بی وسیله هستن

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

مبارکه ماهم قبل عید فروختیم هنوز نتونستیم بخریم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️