2777
2789
عنوان

بالاخر دوباره ماشین خریدیم 🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 76 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم برج ۸فروخته بودیم ایشالله بهترشو میخری

به امید خدا ولی خیلی نگرانم‌کخ مبشه بخریم یا نه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

فقط بگو چجوری بدون یک قرون از چه جایی که فکرشو‌نمیکردین پول رسید؟ ارثیه؟

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 
قبلا پراید داشتیم ۸۵ الان میخاستیم تیبا بخریم ک باپولمون ماشین تمیز نمیشد  پراید ۹۶خریدیم&nbs ...

کاش یکم دیگه صبر می کردید با این پول آخر ماه طرحسایپا شرکت میکردید کوییک صفر میخریذیذ

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
خیلی نمیتونستیم جایی بریم افتضاح بود  اینکه به اسمه منم شده بی تاثیر نیس

تو رو‌خدا بگ‌از کجا رسید دارم دق میکنم از فوضولی😂😂

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 
تو رو‌خدا بگ‌از کجا رسید دارم دق میکنم از فوضولی😂😂

منم دوست دارم بدونم آخه از کجا یهویی ممکنه پول بیاد

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
فقط بگو چجوری بدون یک قرون از چه جایی که فکرشو‌نمیکردین پول رسید؟ ارثیه؟

نه بابا چه ارثی یه چیزی چیزی داشت شوهرم خودمون نمیتونستیم ازش استفاده کنیم بعد یه مدتم کلا ازکار می افتاد یکی گفت بفروشیدش ماهم فروختیم خودمون اصلا نمیدونستیم میشه