بچه ها بیاید از دیتای (قرار)سمیمون بگیم اولیشم خودم میگم آقا من 17 سالم بود تازه میرفتم دانشگاه یه روز سیم کارتم مسدود شد رفتم مخابرات سیم کارت بگیرم خانومی که پشت باجه بود گفت شمارتو بخون و منم خوندم سیمکارت جدیدو بهم دادو برگشتم خونه ...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اصلا عجیب بود😂😂حس میکنم بازم رفت دنبال یکی دیگه که باهاش تا کرج بره😂😂
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
دقیقا بعدش هم گفت بقیش واسه خودت ببر خونه دیگه همونجا پیدا شدم از ماشینش
وای😂😂
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
وای دیت اولم خیلی خجالتی بودم هیچی دیگ با این رفتیم بیرون منم از شدت استرس دست و پام یخ زده بود حرف زدیم و اینا اومد دستمو گرف مثل برق زده ها شدم نگاه صورتش میکردم بعد نگاه دستامون میکردم😂😂
دیت اول ساعت ۱۲ شب باهاش رفتم حرم امام رضا و اصلا خوشم نیومد
اونم خوشش نیومد
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
اولین بار همیشه همینه من بار اول 17 سالمبود یخ کرده بودم از استرس
مامانم خیلی تعصبی و اینا نیس ها ولی من چون تاحالا از این کارا نکردم اگه بدونه با یه پسر قرار گذاشتم شاخ درمیاره... نمیدونم چطوری پنهون کاری کنم اصن بلد نیستم :( این بنده خدا پسره هم اخه خیلی دلش میخواد بیاد همو ببینیم هی نزاشتم