2821
2789
عنوان

دیت سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 107 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی منطقی جواب ردتو پذیرفته

اصلا عجیب بود😂😂حس میکنم بازم رفت دنبال یکی دیگه که باهاش تا کرج بره😂😂

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
هعی منی که با 22سال سن تا حالا نرفتم.. حالا با یکی دوستم مجازی از پارسال هعی میخواد بیاد شهرمون من ن ...

اولین بار همیشه همینه
من بار اول 17 سالمبود
یخ کرده بودم از استرس

دقیقا بعدش هم گفت بقیش واسه خودت ببر خونه دیگه همونجا پیدا شدم از ماشینش 

وای😂😂

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

وای دیت اولم خیلی خجالتی بودم هیچی دیگ با این رفتیم بیرون منم از شدت استرس دست و پام یخ زده بود حرف زدیم و اینا اومد دستمو گرف مثل برق زده ها شدم نگاه صورتش میکردم بعد نگاه دستامون میکردم😂😂

با همچین کسی چت رو ادامه دادی منم هرجا میرم مطب فلان اصلا یه جمله پرسیده یه کلمه جواب میدم مردها برم ...

اونموقع که چت نبود
اس ام اس بود و زنگ
منم بچه بودم خیلی

دیت اول ساعت ۱۲ شب باهاش رفتم حرم امام رضا و اصلا خوشم نیومد

اونم خوشش نیومد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حالا چرا خداروشکر🤣

این سمیا ضربه شون میمونه 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
نه بابا مرتیکه رو

چه پرو پیامات چک میکرد

من بودم میزدم تو گوشس میگفتم خودت چی فرض کردی اهه🤦‍♀️😐😂

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
اولین بار همیشه همینه من بار اول 17 سالمبود یخ کرده بودم از استرس

مامانم خیلی تعصبی و اینا نیس ها ولی من چون تاحالا از این کارا نکردم اگه بدونه با یه پسر قرار گذاشتم شاخ درمیاره...
نمیدونم چطوری پنهون کاری کنم اصن بلد نیستم :( این بنده خدا پسره هم اخه خیلی دلش میخواد بیاد همو ببینیم هی نزاشتم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
وای دیت اولم خیلی خجالتی بودم هیچی دیگ با این رفتیم بیرون منم از شدت استرس دست و پام یخ زده بود حرف ...

من دفعه اول که طرف دستمو گرفت قاطی کردم گفتم درمورد من چی فک میکنی من از اون آدماش نیستمااااا

لایکم کنید

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز