2821
2789
عنوان

دیت سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 107 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اووه تا دلت بخاد دیت سمی رفتم 

با یکی رفتم کافی شاپ 

دیت اول 

بیشور ورداشت کیک بذاره دهن من 

منو میکی از خجالت اب شدم 

از دستش چنگالو گرفتم خودم کیکو خوردم بعد ک اومدم خونه بهش گفتم من دوس نمیشم باهات میخام درسمو ادامه بدم اونم گفت من چیکار ب درس خوندنت دارم😂😂

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

دیت اول ازین لحاظ سمی بود ک اون با تجربه بود ولی استرس داشت دستاش میلرزید من بی تجربه بودم ولی یه ذره هم استرس نداشتم و یخ اونو هم اب کردم در حدی ک میگف اگه نمیشناختمت فک میکردم خیلی با تجربه ای

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

دیت سمی فقط دیت اول من پسره یه بستنی یه آبمیوه خرید بعدش موقع خوردن میگفت بیا دوتایی بخوریم اون یه طرف بستنی رو می‌خورد من یه طرف دیگش یا اون آبمیوه میخورد بعد میداد به من 

هنوز یادم میوفته عصبی میشم که چرا این کار چندش رو کردم چرا همونجا نزدم تو دهنشش🤦‍♀️

دیت سمی فقط دیت اول من پسره یه بستنی یه آبمیوه خرید بعدش موقع خوردن میگفت بیا دوتایی بخوریم اون یه ط ...

کاش کوقعی که داشت آبمیوه رو میخورد میزدی زیرش آبمیوه پخش میشد رو صورتش  

من یبار با دوستم کرج بودیم بعد یهو یه پسره اومد گیر داد که مثلا باهام دوست شه منم گفتم نه 

بعد رفتم مترو کرج سوار شدم که بیام تهران

اونم باهام اومد تا صادقیه😂😂😂بعدش خدافظی کرد رفت 

این قضیه مال ۱۰ سال پیشه هنوز یادش میفتم برام عجیبه😂😂😂

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
دیت سمی فقط دیت اول من پسره یه بستنی یه آبمیوه خرید بعدش موقع خوردن میگفت بیا دوتایی بخوریم اون یه ط ...

چ اشغال خسیسی بوده ابمیوه دوتایی اخهعع

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

هعی منی که با 22سال سن تا حالا نرفتم.. حالا با یکی دوستم مجازی از پارسال هعی میخواد بیاد شهرمون من نمیزارم... چون تا حالا قرار نرفتم استرس دارم و نمیدونم به مامانم چی بگم اصن اگه بفهمه چی.. اینم شانس مایه  :/

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز