بچه ها بیاید از دیتای (قرار)سمیمون بگیم اولیشم خودم میگم آقا من 17 سالم بود تازه میرفتم دانشگاه یه روز سیم کارتم مسدود شد رفتم مخابرات سیم کارت بگیرم خانومی که پشت باجه بود گفت شمارتو بخون و منم خوندم سیمکارت جدیدو بهم دادو برگشتم خونه ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیت اول ازین لحاظ سمی بود ک اون با تجربه بود ولی استرس داشت دستاش میلرزید من بی تجربه بودم ولی یه ذره هم استرس نداشتم و یخ اونو هم اب کردم در حدی ک میگف اگه نمیشناختمت فک میکردم خیلی با تجربه ای
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
دیت سمی فقط دیت اول من پسره یه بستنی یه آبمیوه خرید بعدش موقع خوردن میگفت بیا دوتایی بخوریم اون یه طرف بستنی رو میخورد من یه طرف دیگش یا اون آبمیوه میخورد بعد میداد به من
هنوز یادم میوفته عصبی میشم که چرا این کار چندش رو کردم چرا همونجا نزدم تو دهنشش🤦♀️
من یبار با دوستم کرج بودیم بعد یهو یه پسره اومد گیر داد که مثلا باهام دوست شه منم گفتم نه
بعد رفتم مترو کرج سوار شدم که بیام تهران
اونم باهام اومد تا صادقیه😂😂😂بعدش خدافظی کرد رفت
این قضیه مال ۱۰ سال پیشه هنوز یادش میفتم برام عجیبه😂😂😂
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
دیت سمی فقط دیت اول من پسره یه بستنی یه آبمیوه خرید بعدش موقع خوردن میگفت بیا دوتایی بخوریم اون یه ط ...
چ اشغال خسیسی بوده ابمیوه دوتایی اخهعع
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
هعی منی که با 22سال سن تا حالا نرفتم.. حالا با یکی دوستم مجازی از پارسال هعی میخواد بیاد شهرمون من نمیزارم... چون تا حالا قرار نرفتم استرس دارم و نمیدونم به مامانم چی بگم اصن اگه بفهمه چی.. اینم شانس مایه :/