2777
2789
عنوان

جای من باشید چیکار میکنید؟(شوهر معتاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 104 پست
عزیزم زندگی با معتاد سخته .حبچه رو با خودت ببر .  تو این مدت حتما یه پس اندازی و یا ...دا ...

دوسداشتم همینجا تو تهران یه خونه کرایه کنم بابچم زندگی کنم درکنارش یه کاری هم راه بندازم مثل انلاین شاپ

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
بخدا منم از همین میترسم، بچع منم در حد اتیسم هست مشکل حرکتی هم داره،

عزیزم من و شما مادرهای انتخاب شده خدا هستیم. مسوولیتمون خیلی بیش از مادرای دیگس. میدونی اگه گذاشتیش و رفتی و زبونم لال بلایی سر بچه اومد تا آخر عمرت خودتو نمیبخشی. اگه میخوای بری باید بچه رو ببری. بچه سالمو پیش پدر سالم بذاری داغون می‌کنه چه برسه بچه مشکل دار پیش پدر معتاد. آنقدر زود جاخالی نده. از اینکه عاشق بچس استفاده کن و ترکش بده. اگه اوایلشه قابل ترکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من و شما مادرهای انتخاب شده خدا هستیم. مسوولیتمون خیلی بیش از مادرای دیگس. میدونی اگه گذاشتیش ...

واقعا درست گفتی، بنظدت نباید به مادرم میگفتم؟

آدمایه شیشه ای توهم میزنن و خیلی خطرناکن .. اگه شرایطشو داری طلاق بگیر.. و به هیچ عنوان بچتو پیش یه آدم شیشه ای نذار . اگه توهم بزنه و بلایی سر بچه بیاره چی ؟؟؟ مطمئن باش بچتو اذیت می‌کنه.. خواهشا بچتو با خودت ببر .. معتاد چیزی نیس که با موندن بچه پیشش درس بشه

دوسداشتم همینجا تو تهران یه خونه کرایه کنم بابچم زندگی کنم درکنارش یه کاری هم راه بندازم مثل انلاین ...

خوب سعیتو بکن عزیزم ، بخایی میتونی من نظرمو یه گذرا هم به تاپیک قبلی هات انداختم گفتم که بهت سوظن و...داره .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حقیقتا  یا یه بار از خونواده اش کمک بخواه و با خودش اتمام حجت بکن که ترک نکنی میرم. چون خودت میدونی تو‌حالت توهم هر کار خطرناکی ازشون بعید نیست. 

آدمایه شیشه ای توهم میزنن و خیلی خطرناکن .. اگه شرایطشو داری طلاق بگیر.. و به هیچ عنوان بچتو پیش یه ...

مامانم همینو میگه، میگه خطرناکه، بچرم بده مادرش بزرگ کنه

از اولم داشت،بنظرت اشتباه کردم به خانوادم گفتم؟

من شخصا زمانی به خانوادم میگم که دیگه واقعا بخوام بذارم برم..شمام اگه میبینی زندگی باهاش واست سخته تردید نکن..حق زندگی داری چرا باید ب پای یک نفر تا ابد سوخت ک چی؟!!! اگرم احساس میکنی درست میشه یا میتونی درککنارش زندگی کنی یا اصلا انسانه شوهرت ولی فقط مشکلش اعتیاده کمکش کن و کنارش بمون

خوب سعیتو بکن عزیزم ، بخایی میتونی من نظرمو یه گذرا هم به تاپیک قبلی هات انداختم گفتم که بهت سوظن و. ...

اره واقعا میگه مجرد بوده هم چندبار کشیده و یبار میخاسته خودشو بکشه باباش و داداشش باهم زورشون بهش نمیرسیده

بچه اسی مشکل داره این بچه ها خیلی بی پناهن به نفس مادر زندن

هنوز مثل یکساله ها میاد دهنشو میچسبونه به سینم و بو میکنه

واقعا درست گفتی، بنظدت نباید به مادرم میگفتم؟

کاش صبر میکردی اگه کارد به استخوان می‌رسید میگفتی. حالا دیگه گفتی. عزیزم تصمیم عجولانه نگیر. اگرم نمیخوای به پای شوهرت بمونی که من توصیه میکنم سعیتو برای بهبود ش بکنی ، بهرحال بچه رو نه به پدر و نه به مادر بزرگ نسپر . خدای نکرده بلایی سر بچت نیاد.