بچه ها من ۱۲ساله ازدواج کردم اومدم تهران، یه پسر۹ساله استثنایی دارم، همسرم وضع مالی متوسطی داره کم نمیزاره،کارمنده ، پارسال مارفتیم دکتر بما گف پسرمون دیگه خوب نمیشه و خدای نکرده ممکنه از دست بدیمش، ازونموقع شوهرم به گفته خودش شروع به مصرف شیشه کرده تاانرژی زیادی داشتباشه با بچه وقت بگذرونه و ... پسرم ازونوقت حالش بهتر شده هی خوب میشه هی بد میشه اینجوریه، حالا شوهرم شدیدا اعتیاد پیدا کرده و توهم میزنه وبمن انواع و اقسام تهمتارو زده، من به برادرش گفتم بردیمش دکتر دارو داد و جون بچمو قسم خورد که دیگه لب نمیزنه اما روز چهارم مارفتیم کلاس اومدیم دیدم شوهرم باز شاد و شنگول فهمیدم باز کشیده، به برادرش گفتم گفت نه باید بره ازمایش دیگه اونجا معلوم میشه، امروز باید میرفت ازمایش نرفت گف دوسخ روز دیگع میرم و از عصر تاحالا خوابه بیدارش نکنم تافردا ظهر میخوابه چون میدونم میخاد چندروز نکشه و بره ازمایش، امروز به مادرم گفتم اونم گفت جمع کن بیا پیشمون(شهرستان)بچرم نیار بزار ادب شه
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
الان من هیچ سررشته ای ندارم میتونم دوره میکاپ ببینم؟
باید بری اول دوره ببینی مدرک بگیری بعد ی مدت برم یک سالنی که کارش عالیه حرفه ای یاد بگیر... اونوقت یا لاین اجاره کن یا تو سالن ها کار کن..اما واسه میکاپ میرن سالن ها کار میکنن..چون لاین اکثرا یا فیشیاله یا ناخن و تتو این چیزا