2777
2789

بچه ها من ۱۲ساله ازدواج کردم اومدم تهران، یه پسر۹ساله استثنایی دارم، همسرم وضع مالی متوسطی داره کم نمیزاره،کارمنده ، پارسال مارفتیم دکتر بما گف پسرمون دیگه خوب نمیشه و خدای نکرده ممکنه از دست بدیمش، ازونموقع شوهرم به گفته خودش شروع به مصرف شیشه کرده تاانرژی زیادی داشتباشه با بچه وقت بگذرونه و ... پسرم ازونوقت حالش بهتر شده هی خوب میشه هی بد میشه اینجوریه، حالا شوهرم شدیدا اعتیاد پیدا کرده و توهم میزنه وبمن انواع و اقسام تهمتارو زده، من به برادرش گفتم بردیمش دکتر دارو داد و جون بچمو قسم خورد که دیگه لب نمیزنه اما روز چهارم مارفتیم کلاس اومدیم دیدم شوهرم باز شاد و شنگول فهمیدم باز کشیده، به برادرش گفتم گفت نه باید بره ازمایش دیگه اونجا معلوم میشه، امروز باید میرفت ازمایش نرفت گف دوسخ روز دیگع میرم و از عصر تاحالا خوابه بیدارش نکنم تافردا ظهر میخوابه چون میدونم میخاد چندروز نکشه و بره ازمایش، امروز به مادرم گفتم اونم گفت جمع کن بیا پیشمون(شهرستان)بچرم نیار بزار ادب شه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

من دلم نمیاد بچمو ول کنم و اصلا نمیتونم چون بابچمم بداخلاقی میکنه و هلش میده و ... بچمم ازش میترسه بمنم خیلی وابسته ست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر معتاد باشه ولی زن باز و خیانت کار نباشه

اخه توهم میزنه و خطرناکه، جدیدا خیلی چرت و پرت میگه

منم میگم ارین طلاق بگیرم گیر خیانت کارو خسیس و بداخلاق و فلان بیفتم، چون شوهرم همه جوره خیلی خوبه فقط معتاده و توهم میزنه

بنظرم ببرش به کمپ خوب حدودا یک ماه و نیم الی دو ماه نگه میدارن تا کامل خوب شن 

خب نمیاد، خودشم نمیخاد ترک کنه

موندم چیکار کنم

ببینید شیشه چیزی نیست که مثل تریاک و اینا راحت ترک بشه آثار روانی بلند مدتی داره باید زیر نظر روانشناس باشه حتما . شما خانومی کن بزرگی کن سختی و به جون بخر و پاش وایسا تا ترک کنه . خیلی سخته ولی شدنیه . 

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که مدعی اگر نکند رحم خدا بکند ....