2777
2789
عنوان

جای من باشید چیکار میکنید؟(شوهر معتاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 104 پست

الهی بگردم برات. منم پسر اتیسم دارم. عزیز اصلاً بچتو پیش ی پدر معتاد نذار اینجوری جلوشم می‌کشه و دیدی بچه معتاد شد. خودم وقتی بچم کوچیک بود قهر کردم رفتم خونه پدرم. بعد زنگ میزدم به گفتار درمانی میگفتن نمیاره. یواش یواش حالم خراب شد که من چه مادریم که بچه مشکل دار و گذاشتم اومدم. باور کن به قصد طلاق اومده بودم ولی همین موضوع پامو سست کرد و تا شوهرم تماس گرفت بخاطر بچه برگشتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچتو ول نکنی پیش این بری ها ....

خانوادشو درگیر کن ک ی فکری واسش کنن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
یعنی چی؟یعنی بزارمش و برم؟

برو واسه خودت زندگیه جدید بساز..تا کی بمونی پاش بسوزی.. مشکل ما اینه بخاطر بچه حاضریم بسوزیم ی روزی به خودمون میایم میبینیم پیر شدیم و بچه ها عروس داماد 

خب نمیاد، خودشم نمیخاد ترک کنه

خب معلومه که از معتاد بپرسی میایی میگه نه باید به زور ببرینش از برادرش یا کسای دیگه کمک بگیر

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
الهی بگردم برات. منم پسر اتیسم دارم. عزیز اصلاً بچتو پیش ی پدر معتاد نذار اینجوری جلوشم می‌کشه و دید ...

بخدا منم از همین میترسم، بچع منم در حد اتیسم هست مشکل حرکتی هم داره،

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
برو واسه خودت زندگیه جدید بساز..تا کی بمونی پاش بسوزی.. مشکل ما اینه بخاطر بچه حاضریم بسوزیم ی روزی ...

این چه حرفیه عزیزم.. اسی از شوهرشم راضیه بهترین کار اینکه ببرتش ترک 

چالش ناشناسی که آشناست    شاد باشید 
برو واسه خودت زندگیه جدید بساز..تا کی بمونی پاش بسوزی.. مشکل ما اینه بخاطر بچه حاضریم بسوزیم ی روزی ...

بچه من بیماره بمن خیلی احتیاج داره

خب معلومه که از معتاد بپرسی میایی میگه نه باید به زور ببرینش از برادرش یا کسای دیگه کمک بگیر

حالااین هفته بره ازمایش و بعدم نوبت دکتر خودمم برم به دکار بگم این هنوز میکشه

این چه حرفیه عزیزم.. اسی از شوهرشم راضیه بهترین کار اینکه ببرتش ترک 

اگه شوهرش خوبه و اخلاق داره خوبه ولی اگه ازینایی هست که هیچی واسش مهم نیست و بی اخلاقه چرا خودشو بسوزونه

اگر بیمار هم نبود باز بچه بود و نیاز ب حمایت مادر در مقابل همچین پدری داشت

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

ببین عزیزم اگه شوهرت اخلاق و رفتار خوبی داره بمون کمکش کن...خیلیا میکشن و زندگی خوبب هم دارن..هر کسی به طریقی مشکل داره...یکی خیانت میکنه یکی دست بزن داره یکی بددهنه ولی بنظرم اعتیاد ب خودش آسیب میزنه اما بددهنی بداخلاقی دست بزن و خیانت به تو بیشتر آسیب میرسونه