2789
عنوان

همینم کم بود

2037 بازدید | 76 پست

گاهی باگوشی شوهرم میام اینجا رفته بود تو گوگل کروم بعد نوشته بود خون دماغ صحفه چهار زد روش همه رو خوند وقتی من رسیدم تو صحفه کاربریم بود😥خیلی ناراحت شد گفت چرا میای زندگیمونو اینجا تعریف میکنی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه صلاح میدونی بعضی از تایپیک هات رو پاک کن مشکلی پیش نیاد چون انگار هنوز یاد نگرفته بیاد کاربریت رو ببینه و بقیه تایپیک ها رو ببینه ولی اگه کنجکاوی کنه زود میفهمه، البته بنظرم باید همه رو پاک کنی چون همش مربوط به همسرته😶‍🌫️

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

بهترینش همینه این کاربری هم تعلیق کن

آره چون مردا خیلی زرنگن ممکنه بیاد بخونه،وای خدایا ما چرا نمیتونیم اینجا هم از دست شوهرامون نفس راحتی بکشیم

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
😅

ای داد بیداد حداقل کاربریت عوض کن .ولی بیخبرنرو حداقل یکی از بچه های اینجارو باخبرکن ازکاربری جدید تا ماهم بتونینم پیدات کنیم.....زودتراقدام کن لغو کاربری بزن .تاهمرو نخونده.امروزشنبه هست نینی یار خذف هستش

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
رفتم صفحه ۴رو نگا کردم خداروشکر چیزی نگفتیم به خصوص درمورد مادرش😅

خوب دیگه اسم کاربریش توذهنش مونده میره میخونه امروزسرکار...وااااای من

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

این بددده😬😑

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️