2777
2789
عنوان

همینم کم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 76 پست
اگه صلاح میدونی بعضی از تایپیک هات رو پاک کن مشکلی پیش نیاد چون انگار هنوز یاد نگرفته بیاد کاربریت ر ...

مگه میشه تایپیک رو پاک کرد چجوری؟

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
مگه میشه تایپیک رو پاک کرد چجوری؟

واقعیتش من خودم اصلا تایپیک نمیزنم که حذف کرده باشم ولی خانمای اینجا نی نی یار و تگ می کنن و ازش می خوان تایپیک رو حذف کنن و ظاهرا روزای خاصی تایپیک حذف می کنن

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه صلاح میدونی بعضی از تایپیک هات رو پاک کن مشکلی پیش نیاد چون انگار هنوز یاد نگرفته بیاد کاربریت ر ...

کنجکاو نبود برای نگاه نکردن تاپیکام زیادن حذف نمیشن

نه زیاد کنجکاو نیست مگه خیلی بد شانس باشم صحفه م هی بیاد بالا

دیگه با گوشیش نرو حواست باشه پربازدید هم نشی

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
بخاطر اینکه اینجا حرف میزنم؟نه ولی قهر کرده باهام

قهرش واسه اینه که اومدی اینجا مردا دوس ندارن درمورد زندگیشون کسی چیزی بفهمه شوهرم منم خخخیلی بدش میاد اشکال نداره همینکه واسش توضیح دادی که کسی نمی‌شناسد کافیه خودش زودی بازم آشتی میکنه

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
🤕خیلی بد شانسم 

نه واسه همه ممکنه پیش بیاد دختر وقتی باگوشیش اومدی دیگه باید میدونستی که میفهمه 

نه زیاد کنجکاو نیست مگه خیلی بد شانس باشم صحفه م هی بیاد بالا

مردارو دست کم نگیر

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا