2777
2789
عنوان

همینم کم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 76 پست
🤕خیلی بد شانسم 

حداقلش فهمید چقد ناراحتی و اذیتی شاید واسه اینه تو خودش رفته به فا ل نیک بگیر

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

استرس گرفتم

عزیزم استرس نداره به نی نی یاربگو تعلیقت کنه...بعد میخات چکارت کنه غیراز طلاقه .توآرزوشوداری

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
استرس گرفتم

ول کن بابا منم شوهرم خودش واسم کاربری درست کرد بار اول بلد نبودم دیگه باید استرس داشته باشم

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
عزیزم استرس نداره به نی نی یاربگو تعلیقت کنه...بعد میخات چکارت کنه غیراز طلاقه .توآرزوشوداری

اخه فکر نمیکنم باز بره چون اصلن کنجکاو نبود اگزم تعلیق کنم دیگه سیمکارت ندارم

من الکی تر قهر میکنم یا اون؟

حالا بنظرم یکم کوتاه بیا باهاش اینسری آشتی کن بقول نازش بخر .وبراش توضیح بده دلیل اینجا اومدنت .راهنمایی ودرد دل بوده نه شناسایی بگو من درحد شناسایی که حرف نمیزنم عقلم میرسه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
حالا بنظرم یکم کوتاه بیا باهاش اینسری آشتی کن بقول نازش بخر .وبراش توضیح بده دلیل اینجا اومدنت .راهن ...

ادمی ک ب زنش میگه مگه ک+صخلی برم از دلش در بیارم

اخه فکر نمیکنم باز بره چون اصلن کنجکاو نبود اگزم تعلیق کنم دیگه سیمکارت ندارم

باشماره داداشی بابایی  بیا ...من الان با شماره اومدم اصلا فعال نیست حفظم نیستم .باورت نیشه فقط میتونم ازروصفحه کلید بزنمش تا وارد بشم بخام بنویسمش روکاغذ نمیدونم شماره چنده.