2777
2789

تو زیارت عاشورا رو با ۱۰۰ لعن و سلامش بگیر 

با اطمینان کامل ک کمکت میکنن

نماز اول وقت و ترک‌گناه

حاجتت رو میگیری

حق شناس خیلی سخته و بنظرم راز حاجت رواییش تو ترک گناه و نماز اول وقته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو زیارت عاشورا رو با ۱۰۰ لعن و سلامش بگیر  با اطمینان کامل ک کمکت میکنن نماز اول وقت و ترک‌گ ...

من بدون ۱۰۰ لعن گرفتم هدیه به شهید نوید صفری ب نظرت فایده داره؟

نفسم بند نفس های کسی هست که ازم گرفتنش😭😭❤A❤نمیزارم اونا که عزیزم رو گرفتن زندگی کنن.  به جز از علی که آرد پسری ابوالفضائل                                   که علم کند به عالم شهدای کربلا را بنت القمر(ع)ابوالفضل من دستم بگیر🤲🤲🤲میشه برای درست شدن زندگیم ی صلوات یا آیت الکرسی بخونی ممنون.قدیمی نی نی سایت.یک تعلیق شده. منgood60سابق.
تجربه داشتی؟؟

من ۳ سال ختمی نموند انجام نداده باشم 

اخرش یه شب رفتم زیر اسمون از ته دل دعا کردم پیش خدا 

یجوری ک انگار جلوم وایساده دارم باهاش حرف میزنم و مطمئنم کمکم میکنه 

فرداش مشکلم حل شد 

باید ایمااان داشته باشی ک میشنوه و کمکت میکنه 

الان دوباره یه مشکلی واسم پیش اومده سعی دارم با ایمان کامل باهاش حرف بزنم 

من حاجت گرفتم مگه میشه در خونه امام حسین بزنی حاجت نگیری

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
چ خوب عزیزم حاجتت برا خودت محال بود؟

آره برای خودم محال بود من حدود ۴،۵بار این چله گرفتم برای ازدواجم سنم داشت میرفت بالا خداروشکر از جایی که فک نمیکردم خدا بهم یه همسر خوب داد 

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

به جز گرفتن حاجتم خیلی برکات دیگه ام اومد تو زندگیم، از همه قشنگ تر اربعین رفتم کربلا