2777
2789
به جز گرفتن حاجتم خیلی برکات دیگه ام اومد تو زندگیم، از همه قشنگ تر اربعین رفتم کربلا

عزیزم چند سالت بود ازدواج کردی

اگه دوست داری جواب بده

منم خیلی چله ها برداشتم

پایه ثابتم طه و احزاب باهم هست 

الان میخوام این چله رو بردارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستگار میاد با این دوتا سوره ؟طه و احزاب؟

آره اما مناسب نیستن.... قبل از عید زیارت عاشورا خوندم با صد لعن و صد سلام اما به روش امام هادی 

خواستگار اومد بهتر از موارد قبلی بود

الان میخوام چله حق شناس بخونم.... خیلی ها روزای پریودی میخونن فقط نمازاشو میدن یکی دیگه براشون بخونه

عزیزم چند سالت بود ازدواج کردی اگه دوست داری جواب بده منم خیلی چله ها برداشتم پایه ثابتم طه و احز ...

حدود۲۷سالم بود منم خیلی چله برداشتم اما بیشتر از همه چله زیارت عاشورا خوندم

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

عزیزم امضاموبخون من اززیارت عاشوراباصدلعن وسلام حاجت گرفتم معجزه شدالان شروع کردم انشاالله دعاکنین این بارم حضرت امام حسین وشش ماهه کربلاروموزمین نندازه حاجتموبگیرم بیام اینجاپست بزارم 🙏🙏🙏🙏

فقط خدا❤️❤️❤️
آره برای خودم محال بود من حدود ۴،۵بار این چله گرفتم برای ازدواجم سنم داشت میرفت بالا خداروشکر از جای ...

مهربون میشه دقیق توضیح بدی چجوری خوندی

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا
مهربون میشه دقیق توضیح بدی چجوری خوندی

راستش الان مراحلش یادم نیست ولی تو نت بزنی چله زیارت عاشورا به شیوه آیت الله حق شناس میاره از همه مهم تر اینه که تو اون مدت گناه نکنی 

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
راستش الان مراحلش یادم نیست ولی تو نت بزنی چله زیارت عاشورا به شیوه آیت الله حق شناس میاره از همه مه ...

مرسی گلم

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا
آره برای خودم محال بود من حدود ۴،۵بار این چله گرفتم برای ازدواجم سنم داشت میرفت بالا خداروشکر از جای ...

زیارت عاشورا حق شناس خوندی یا زیارت عاشورا با صد سلام و صد لعن؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
زیارت عاشورا حق شناس خوندی یا زیارت عاشورا با صد سلام و صد لعن؟

زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس چندبار خوندم چله زیارت عاشورا معمولی ام خونده بودم

حدود۲۷سالم بود منم خیلی چله برداشتم اما بیشتر از همه چله زیارت عاشورا خوندم

به روش حق شناس خوندی یا فقط زیارت عاشورا ساده؟؟ چی شد که همین چله رو چندین بار تکرار کردی نشانه ایی چیزی دریافت کردی؟؟ 

2790
2778
2791
2779
2792