2777
2789

یعنی محدودیت رو کمتر کنن یا کلا برطرف کنن 

چطوری؟

من یسری کارا به ذهنم رسیده میخوام از تجربه شما هم استفاده کنم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه از لحاظ پوشش میگی والا الان هیچکس پوشش نداره.هرکی که بهت گیر میده رو ببر یه دور بزنه روشن فکر ...

از لحاظ پوشش کم کم درستش کردم 

و اینکه مجردم 

ن از لحاظ بیرون رفتن میگم

زمان من مامان بابام‌کلی سخت میگرفتن هزار تا قانون مختلف داشتم مثلا باید ۸ عصر خونه باشی همیشه. الان واسه خواهرم هیییچ محدودیتی وجود نداره خونه مجردی هم گرفته مسافرت هم میره. همه چیز بستگی به رفتار خود آدم داره که چقدر قوی باشه. خواهرم انقدر رو تصمیماتش قوی و پایبند هست که هیچکس حریفش نیست

😹😹😹😹 چجوری ؟ تا چ حد محدود بودی؟

زندانی گوانتاناموروشمادرنظربگیر

تنهایی وبدون اجازه بیرون رفتن ممنوع بودحتی تادم در،

تلفنم هرروزچندبارچک میشد

احازه نداشتم باخونوادم خصوصی حرف بزنم

خونواده شوهرروسرمم میریدن ج نبایدمیدادم ،اگه ج میدادم کتک میخوردم مثه سگ

بستگی داره مجردی یا متاهل؟

مجرد

میدونی یه کاری ک میشه انجام داد ازدواج 

اما خب نمیارزه انقدر آدم خودشو اذیت کنه واسه یسری محدودیت ها 

ببین  من الان  با اینک بچه نیستم دیگ اصلا اگ باشمم در این حد نیس ک تا یه مدرسه باام بیا ...

خب ببین خانواده ایرانی همینه.ولی یه روزی به یه جایی میرسی دستشونو میبوسی میگی افرین مرحبا مرسی محدودم کردین😂من خودم الان بیست سالمه از هجده سالگی ازاد ازادم دستشونم درد نکنه همیشه مبگم اگه تو ۱۶سالگی ک ازادی میخواستم بهم میدادن الان چی میشدم

زمان من مامان بابام‌کلی سخت میگرفتن هزار تا قانون مختلف داشتم مثلا باید ۸ عصر خونه باشی همیشه. الان ...

تو ک محدود نبودی 

کاش به منم میگفتن اصلا قبل ۵ خونه باش اما میذاشتن برم اصلا 

من هیچ جا حتی دم در خونه مون هم نرفتم

خب ببین خانواده ایرانی همینه.ولی یه روزی به یه جایی میرسی دستشونو میبوسی میگی افرین مرحبا مرسی محدود ...

تو ۱۶ سالگی محدودیتت تا چ حد بود؟

من میگم حداقل در این حد برطرف بشه ک بتونم مدرسه رو خودم برم 

اینجوری باشه دانشگاه هم میخوان باهام بیان