mmmmmmmeeeee مدیر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 عنوان کیا محدود بودن و تونستن کمترش کنن؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 87 پست یعنی محدودیت رو کمتر کنن یا کلا برطرف کنن چطوری؟من یسری کارا به ذهنم رسیده میخوام از تجربه شما هم استفاده کنم ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐 1402/02/14 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhsaraaaa عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 721 اون ادم تو نبوده ک رفتهالان هیفده سالتهدیگ بهش فکر نکنمن اگ برمیگشتم به چند سال قبل خودم و هیفده سالگیماگ تو شرایط تو بودمحتمااااااااا رو شخصیتم کار میکردم و ی شخصیت قوی میخواستمو ب فکر ایندم بودم ک مستقل بشم و محدودیتارو تموم کنماین دوتا مهم ترین چیزه
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 عزیزم کسی ک عاشق باشه میتونه بدون عشقش زندگی کنه؟ خب اونم همین فکرارو کرده و ناراحت شده دیگ امیدی نداشته درسته شه ولی خب دیگ هر چی بوده مهم نیست مهم الانه ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 اون ادم تو نبوده ک رفته الان هیفده سالته دیگ بهش فکر نکن من اگ برمیگشتم به چند سال قبل خودم و هیف ... آره برا الان باید این کارارو کنم ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
hhsaraaaa عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 721 خب اونم همین فکرارو کرده و ناراحت شده دیگ امیدی نداشته درسته شه ولی خب دیگ هر چی بوده مهم نیس ... ی روز ک واقعا عاشق شدی متوجه منظورم میشیمنم همسن تو بودم این احساسارو داشتم و فک مبکردم عشقه ولی اصلااااا نبوده حتی دوس داشتنم نبوده در صورتی ک برای من خیلی بزرگ بود
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 ی روز ک واقعا عاشق شدی متوجه منظورم میشی منم همسن تو بودم این احساسارو داشتم و فک مبکردم عشقه ولی ا ... 🥲 ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
delvin_f عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 3308 آره انگار فکر میکنن میخوایم چیکار کنیم تو به لباست چی گیر نمیدن ن حجاب و ارایش و اینا از اول اوکی بودندیگه خیلیی ک داغون باشه چرا میگنمصلا پیرهن مردانه ک دکمه هاش بازه رو کراپ ک جلوم دیده میشه ی بار گفتن😂منم شالمو میندازم جلوم دیگع چیزی نمیگن
delvin_f عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 3308 اتفاقا اشتباه ترین کاره شمل فکر میکنید همچین ادمایی و همچین خانواده هایی با این کارا نرم میشن ولی اص ... میشه پیشنهادمو قبول کنی درخواست میدم؟
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 ن حجاب و ارایش و اینا از اول اوکی بودن دیگه خیلیی ک داغون باشه چرا میگن مصلا پیرهن مردانه ک دکمه ه ... آها منم تو همین حدودا م مثلا در این حد نیستم ک شال نپوشم و اینا ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
delvin_f عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 3308 آها منم تو همین حدودا م مثلا در این حد نیستم ک شال نپوشم و اینا مسافرت شالم نپوشم بلوز شلوارم باشم چیزیم نمیگن البته بیشتر رو همون گوشیم و روابطم و رفت و امدم حساسن
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 مسافرت شالم نپوشم بلوز شلوارم باشم چیزیم نمیگن البته بیشتر رو همون گوشیم و روابطم و رفت و امدم حساسن ن من دیگ اجازه نمیدن در اون حد ک شال نپوشم من زیادم رو گوشیم حساس نیستن ولی خودم انقدر ترسو عم ولی رو بیرون آره ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
delvin_f عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 3308 ن من دیگ اجازه نمیدن در اون حد ک شال نپوشم من زیادم رو گوشیم حساس نیستن ولی خودم انقدر ترسو ع ... ن من مسافرت حجابم کلا اوکیع😂با شلوارکم برم چیزی نمیگن حتی😂ولی خب خودم رعایت میکنم
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 ن من مسافرت حجابم کلا اوکیع😂با شلوارکم برم چیزی نمیگن حتی😂ولی خب خودم رعایت میکنم ن به من در اون حد اجازه نمیدن ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐