mmmmmmmeeeee مدیر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 عنوان کیا محدود بودن و تونستن کمترش کنن؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 87 پست یعنی محدودیت رو کمتر کنن یا کلا برطرف کنن چطوری؟من یسری کارا به ذهنم رسیده میخوام از تجربه شما هم استفاده کنم ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐 1402/02/14 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 نه ازدواج برای رهایی از محدودیت مناسب نیست ممکنه با کسی ازدواج کنی که محدودترت کنه اونوقت سخت تره هم ... میدونم از اون لحاظ نگفتم البته چون خب میشه فهمید ک محدود میکنه یا ن مثلا نامزد سابقم حتی خودش با این محدودیتام مشکل داشت میدونی من تو نامزدی حتی یک بار هم باهاش نرفتم بیرون چون بابام نمیذاشت و در این حد محدودم ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 محدود نبودم دلی تا۱۸سالگی زیر نظر مادرم بودم دوست پسر داشتم ولی الان۲۴سالمه کاریم نداره میگه بزرگ شد ... آها ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 راستش اگ سخت نمیگرفتن میموندم دی کنکور میدادم🥲چون خیلی برا پزشکی از اول تلاش کردم الان رشته دیگه ای رفتی مگ؟ ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
ofelya2777 عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1057 خب یعنی منظورت اینه الان دیگ محدود نیستی؟ چیکار کردی خب😐 نه دیگه محدودنیستمشوهرموگفتم تمامامیخوام اززندگیم حذفت کنمچون نمیخوام دیگه زندانی باشمترسید،رفت پیش مشاور
delvin_f عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 3308 الان رشته دیگه ای رفتی مگ؟ ن کلا گفتمولی بخوامم برم ی رشته معمولی مثل عکاسی اینا نمیزارن میگن همون دیپلم بهتره از اونا😂
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 نه دیگه محدودنیستم شوهرموگفتم تمامامیخوام اززندگیم حذفت کنم چون نمیخوام دیگه زندانی باشم ترسید،رف ... آهاا خب الان شرایط من فرق داره من خب مجردمچیکار کنم ؟ ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 ن کلا گفتم ولی بخوامم برم ی رشته معمولی مثل عکاسی اینا نمیزارن میگن همون دیپلم بهتره از اونا😂 آها به نظرت بری دانشگاه تا چ حد کمتر میشه محدودیتت ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
delvin_f عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 3308 آها به نظرت بری دانشگاه تا چ حد کمتر میشه محدودیتت خب اگ ی شهر دور باشی نیاز نیس همش بگی کجا میرم میری خودت دیگع لازم نیس اطلاع بدیب نظرم ۷۰ ۸۰ درصدش رفع میشع😂
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 خب اگ ی شهر دور باشی نیاز نیس همش بگی کجا میرم میری خودت دیگع لازم نیس اطلاع بدی ب نظرم ۷۰ ۸۰ درصدش ... آره من امیدم به اون موقعس خو مثلا ما ک تو تهرانیم خود تهران بزنم چیدانشگاهم اگ دو سه ساعت فاصله داشته باشه ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
delvin_f عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 3308 آره من امیدم به اون موقعس خو مثلا ما ک تو تهرانیم خود تهران بزنم چی دانشگاهم اگ دو سه ساعت ف ... خب اصفهان شیراز مشد اینا بزنچون اینایی ک گفتم در شرایطیه ک خوابگاه باشی وگرن نمیشع
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 خب اصفهان شیراز مشد اینا بزن چون اینایی ک گفتم در شرایطیه ک خوابگاه باشی وگرن نمیشع خب آخه خوابگاه کثیفه🤢 ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 خب اصفهان شیراز مشد اینا بزن چون اینایی ک گفتم در شرایطیه ک خوابگاه باشی وگرن نمیشع یعنی اگ دو سه ساعت فاصله داشته باشه میخوان هر روز باهام بیان ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
delvin_f عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 3308 خب آخه خوابگاه کثیفه🤢 بخون دانشگاه خوب قبول شی خوابگاهاشم خوبعولی اکثرا دانشگاها اره خوابگاه بده
delvin_f عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 3308 یعنی اگ دو سه ساعت فاصله داشته باشه میخوان هر روز باهام بیان هر روز ک فک نکنم ولی دورتر شو راحت تری😂
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 بخون دانشگاه خوب قبول شی خوابگاهاشم خوبع ولی اکثرا دانشگاها اره خوابگاه بده میگم ببین ما یه همسایه داریم دخترش همسن منه و چادریه میره یه کلاس زبان ک نزدیک مون هستش میگم به نظرت واسه قدم اول خوبه ک منم برم اونجا ثبت نام کنم بعد اولاش خب مامانم باهام میاد با اون دوستم باهم بریم ک کم کم اعتماد کنن ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐