2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم نامزدیمو بهم بزنم

606 بازدید | 54 پست

بچه ها تاپیک قبلم رو بخونید نامزدم کار و فن بلد نیست سربازه و حتی حاضر نمیشه سر ی کار پاره وقت بره صبح میره پادگان شب میاد یعنی یک روز درمیون هست و میتونه روزی ک خونست ی کار کوچیک کنه ولی نمیکنه بهش گفتم میخوام جدا شدم الان واسه من رفته کلاس حسابداری ثبت نام کرده و ی جا رو هم پیدا کرده ک ی پولی دربیاره موقت تا بعد سربازی ب نظرتون چیکارش کنم؟؟ بزنم بهم یا صبر کنم و چ برخوردی نشون بدم؟

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحصیلاتش؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من کوچولو ام تجربه ندارم ولی واقعا دلت میاد ؟ مگه با عشق ازدواج نکردی؟😔

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
واقعا شوخی بردار نیست  نامزدی بهم نزن  ولی اونقدر سخت گیری کن تا یه شغل خوب پیدا کنه

سربازه کارای خوب کارت پایان میخواد .این کارای چرتم با گیرای من رفته

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید