2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت جن سی کرد، بیاید ی لحظه

767 بازدید | 53 پست

من میخام ازش جدا شم.(نپرسید چطور فهمیدی🙏💙) شوهرم همه چیزش خوب بود متاسفانه فقط خیانتکار بود، خواهرم میگه همه ی مردا همینن برو ودرستش کن ولی من خیلی بهش سرد شدم و قصدم جداییه.

خانما  من ۲۵ سالمه،، بچه هم ندارم،،، بنظرتون آیندم خیلی بد میشه بعد طلاق؟؟😥😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا بچه نداری، تصمیم درست و بگیر

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

خدایی نکرده مریضی بگیری چی؟؟ 

کلا جدا از مریضی هر لحظه فکر اینکه الان داره به چی به کی فکر میکنه ایا امروزم خیانت کرد یا نه دیوانت میکنه پیر و پژمردت میکنه

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

فقط بعد طلاق دنبال ازدواج نباش.برو دنبال هدفهات.

چون اینکه مورد بعدی هم اینجور بشه ۹۰درصده.

مردها رابطه جنسی براشون یه امر احساسی نیست یه چیز فیزیکیه.یه غریزه.

برا همین تو دنیا نظر سنجی کردن برا چند همسری مردها موافق بودن اکثریت وزنها مخالف

بچه دار بشی شرایط بدتر میشه متاسفانه بعضی مردا که مثلا خیلی خوب و تعریفی بودن بعد بچه دارشدن یا دوران بارداری همسرشون خیانت کردن شما که الان تمام وقتتون برای همدیگه اس و خیانت کرده اونم جنسی که تکلیفت مشخصه این آقا مریض روحی روانیه باید مجرد بمونن

چیزی قابل پیش بینی نیست ، بشین حساب کتاب کن ببین میتونی بلافاصله بعد طلاق خونه ی مستقل ، پول ، کار ، داشته باشی یا الان داری اصلا ، چون برگشت به خونه ی پدری مثل قبل نیست باید توان داشته باشی حرفها نگاه ها و سوالهای گاه و بیگاه رو تحمل کنی ، باید بتونی معاشرتها و روابطت رو جور دیگه ای کنترل کنی ، تو باهاش خاطراتی داری و ازش خوبیهایی دیدی که فراموش کردنش نیاز به یه تنفر خیلی خیلی قوی داره طوری که دیگه اصلا مقایسه و یاداوری نکنی که اینم با توجه به تاپیکهایی که تو نی نی سایت خوندم کار خیلی سختیه

پیش مشاور برو ، خوبی ها بدیها و امکان فرصت ها رو بنویس و خوب مقایسه کن