2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت جن سی کرد، بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 53 پست

از همین الان دنبال این باش که شاغل باشی خانواده های ایرانی زمان طلاق گرفتن پسرشون خوب حمایت میکنن واسه اینکه پسر دستش توی جیبشه درامد داره خواستی ادامه تحصیل بده بالاخره واسه روحیه ات حیلی خوبه هیچ سودی ام نداشته باشه

فقط بعد طلاق دنبال ازدواج نباش.برو دنبال هدفهات. چون اینکه مورد بعدی هم اینجور بشه ۹۰درصده. مردها ...

خودشم قسم میخوره به هیچکدومشوم حسی نداشته،،، میگه ببخشم و برگرد. ولی من نمیتونم واقعا.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا این حرف درستی نیس ک همه مردا همینن 

جداشو ایندتو بساز 

امیدوارم یه مرد خوب سر راهت قراربگیره

حقیقتش اینع ک آدمای                                                             درست حسابی دنبال خود نمایی نیستن،چون میدونن واقعا اگه چیزی باشع بقیه چشم دارن میبینن!🌚👌🏿
حتما جدا میشم. فقط مشکلم ایندمه بعد مطلقه شدن... و اینکه حس میکنم زیبا نیستم. مستقل هم نیستم

این ک فکر می‌کنی زیبا نیستی ب خاطر اینه ک اعتماد ب نفس نداری ممکنه همینم باعث شده تو رابطه ضعیف باشی

خودشم قسم میخوره به هیچکدومشوم حسی نداشته،،، میگه ببخشم و برگرد. ولی من نمیتونم واقعا.

بگو به شرطی میبخشم که منم بشم یکی مثل خودت انواع مردها را تست کنم حس ندارم بهشون تا ما تحتش بسوزه

هیچکدوم؟چند تا بوده؟

به هر حال شاید دوستاش اون فضا رو براش ایجاد میکنن.

درسته که مردها تو اون قضیه ضعیفن ولی یه جوری باید بترسن.

وتاوان بدن.

من نظرم اینه که شرط بزاری.هر چی که برات مهمه.

شوهر منم بهم خیانت میکرد و هزار تا عیب دیگه داشت بچه نداشتم و تو ۲۵ سالگی طلاق گرفتم و چند روز مونده بود که ۲۶ سالم پر بشه مجدد ازدواج کردم و الان خوشبختم

خانوادم پشتم بودن و بابام وقتی طلاق گرفتم جشن گرفت

عزیزم نگاه کن به شرایطت ببین آیندت چطوری میشه

اما تحمل مرد خیانتکار فقط عذاب به همراه داره چون درست بشو نیستن

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
این ک فکر می‌کنی زیبا نیستی ب خاطر اینه ک اعتماد ب نفس نداری ممکنه همینم باعث شده تو رابطه ضعیف باشی

اسی که نگفته رابطش مشکل داره میگه شوهرش خیانت کرده چراهمش میری دنبال رابطه اینا😒😒

شما شاغل بودی؟

نه عزیزم شاغل نبودم

پدرو مادرمم وضع مادی خوبی نداشتن اما پشتم بودن و هوامو داشتن

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
اسی که نگفته رابطش مشکل داره میگه شوهرش خیانت کرده چراهمش میری دنبال رابطه اینا😒😒

شما هنوز نمیدونی عزیزم تاثیر مستقیم داره کسایی ک تو رابطه مشکل دارن بیشتر گرایش پیدا میکنن ب خیانت البته ن همشون

شوهر منم بهم خیانت میکرد و هزار تا عیب دیگه داشت بچه نداشتم و تو ۲۵ سالگی طلاق گرفتم و چند روز مونده ...

شما دلایلت جز خیانت چی بود برای طلاق؟؟

شوهر الانتم تجربه ی طلاق داشت؟