2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت جن سی کرد، بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هنوز نمیدونی عزیزم تاثیر مستقیم داره کسایی ک تو رابطه مشکل دارن بیشتر گرایش پیدا میکنن ب خیانت ا ...

چه ربطی داره عزیز

منم خیانت دیدم

تو رابطه خیلی گرمم و البته زیبا هستم

خواهر شوهرمم خیانت دیده و اونم تو رابطه گرم بود

به اینا نیست

مردی که جلب باشه و تنوع طلب در هر صورت میره سراغ کثیف کاریاش

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
چه ربطی داره عزیز منم خیانت دیدم تو رابطه خیلی گرمم و البته زیبا هستم خواهر شوهرمم خیانت دیده و ا ...

درسته ولی بعضی مردا گول میخورن ی چیز هم بگم تو ی خیانت زن و مرد ب ی اندازه مقصرن البته منظورم اسی نیست ها برای ی خیانت  زن ک ببخشید زیرش می‌خوابه هم مقصره  ما نباید همش مردا رو مقصر کنیم متاسفانه من خودم زن های زیادی دیدم ک خیانت میکنن

پس کجا با همسرت اشنا شدی؟ سنتی؟

بله به صورت سنتی اومدن خاستگاری و چون همه چیزشون عالی بود و از اونجایی که پسر عموی شوهر خواهرم بود و روش شناخت داشتیم جوابمون مثبت بود

عزیزم نگاه کن به شرایط خودت و خودتو با دیگران قیاس نکن

برات از خداوند آرزوی خوشبختی میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله به صورت سنتی اومدن خاستگاری و چون همه چیزشون عالی بود و از اونجایی که پسر عموی شوهر خواهرم بود و ...

ممنون عزیزم.

فقط میشه لطفا بگین همسرتون تجربه ی جدایی داشتن یا خیر؟

شما دلایلت جز خیانت چی بود برای طلاق؟؟ شوهر الانتم تجربه ی طلاق داشت؟

کلی عیب داشت

دست بزن

خسیس بود یه سیب زمینی پیاز برا خونه نمیگرفت

فوق العاده رفیق باز

روانی

اما همه ی این ها برام قابل تحمل بود به غیر از خیانت کاریش

دلیل طلاقمم همون خیانتش بود

همسر الانمم به خاطر اینکه زنش خیانت کار بود و با دوست پسرش دیده بودنش کارش به طلاق کشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلی عیب داشت دست بزن خسیس بود یه سیب زمینی پیاز برا خونه نمیگرفت فوق العاده رفیق باز روانی اما ...

چه جالب ،، دوتاتون زخم‌خورده بودین...خیلی خوبه...همو درک‌نمیکنین.  الان راضی ای از زندگیت؟ خوبین با هم؟

کلی عیب داشت دست بزن خسیس بود یه سیب زمینی پیاز برا خونه نمیگرفت فوق العاده رفیق باز روانی اما ...

پس خوب شد طلاق گرفتی،،، کلکسیون همه چیو داشته،، من همسرم همه چیزش خوبه ولی خیلی تنپع طلبه، بارها بخشیدمش باز تکرار کرد،،،

چه جالب ،، دوتاتون زخم‌خورده بودین...خیلی خوبه...همو درک‌نمیکنین.  الان راضی ای از زندگیت؟ خوبی ...

خیلی راضیم

همسرم مرد خیلی خوبیه و هرچی ویژگی مثبته داره

ازهمه بیشتر نجابت و چشم پاکیشه که عاشقشم و محبت شدیدی که به بچه هامون داره

عزیزم از خداوند برات بهترین هارو میخوام

1
5
10
15
20
25
30