2777
2789
عنوان

دخترم صبح ها صبحانه نمیخوره

322 بازدید | 28 پست

چی براش درست کنم جایگزین باشه

تخم مرڠ هم نمیخوره

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

منم نمیخورم

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدسی ،خوراک لوبیا و قارچ ، حلیم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

هر غذایی که دوست داره

صبحونه حتما نباید کره و مربا و پنیر باشه که

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

نون تست یا شکلات صبحانه یا خامه شکلاتی و دچ سه تا فندوقم پودر کن بریز روشون

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
هرچی دوس داره

نودولیت دوست داره ضرر نداره؟

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

شِیک درست کن چیزای مقوی بریز توش

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
شامشو ساعت چند می خوره 

سرشب

میتونی موز رو تیکه تیکه کنی وشکلات رو آب کنی و موز بزنی توش و بعد روش یکم مغزی جات بریزی و بزاری یخچال تا سفت بشه، پنکیکم خوبه

نون تست یا شکلات صبحانه یا خامه شکلاتی و دچ سه تا فندوقم پودر کن بریز روشون

مرسی عزیزم

پنکیک درست کن میتونی از شب درست کنی صبح چند تا لقمه بخوره ،اگر بهش شکر نکنی میتونه با پنیر بخوره اگر یکم شیرین کردی میتونه با شکلات صبحانه یا خامه یا خالی بخوره

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده