2777
2789
عنوان

همینجوری یهویی !

91 بازدید | 4 پست

نگاهی به آیینه انداختم این منِ دیروز حالا بزرگ تر شده است 

نمیداند زمان بر او گذشته یا او بر قطار زمانه سوار است و عبور میکند و هرچه که بود و هست را راهی سیرِ زمان میکند ... اما هرچه که هست سخت، در عین حال سریع میگذرد ... قطره ای اشک از چشمانش جاری میشود و آن اشک سیل خاطرات گذشته را تداعی میکند همان هایی که درد را در وجودش کاشت ! و همان دردهایی که هنوز هم در جای جایِ کالبدِ مادی اش جای گرفته و قصد رفتن ندارد که ندارد ! یعنی وقتی روحِ در طلبِ رهایی اش، این کالبد را ترک کند چه احساسی دارد ؟ ایا بار حسرت هایی را به دوش میکشد یا بار سنگین درد و رنجی که جسمش ، کشان کشان با خود حمل میکرد ؟ نمیداند! فقط میداند میرود یک روزی ... و کاش آن روز باری ک بر دوش دارد دستِ کم سنگین نباشد ! ... 

Ft#

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

خیلی قشنگ بود با اجازه اسی اگه میشه از تاپیک آخر  منم دیدن کنید رشته ریاضیم فکر کنید منم مثل برادر کوچکترتونم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

خیلی قشنگ بود با اجازه اسی اگه میشه از تاپیک آخر  منم دیدن کنید رشته ریاضیم فکر کنید منم مثل ب ...

مرسی ...

من رشتم تجربی بود دو بارم کنکور دادم و کنکور بدترین اتفاق زندگیم بود در کل ینی بهتره بگم باعث بدترین اتفاق زندگیم !

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ... من رشتم تجربی بود دو بارم کنکور دادم و کنکور بدترین اتفاق زندگیم بود در کل ینی بهتره بگم ب ...

چقدر بد امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر