2777
2789
عنوان

شوهرم خوشحاله که طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2922 بازدید | 139 پست

چه بی ادب دختر مردمو از خونه کردن بیرون که به هدفشون که جدایی عروس وپسرشونه برسن .چه مادرشوهر حسودی خدا نگذره همچین مادرشوهراییو که به عروس بی ا عتماد بنفسیو هدیه میدن .😕اینا بهونه بعضیا میگن چون دوست بودیم مادرش بدش میومد ازم ذات مادرشوهر بد وقتی بد باشه چه سنتی چه دوستی حسودیش میشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله که بعدی برات جبران میکنه ناراحت نباش...زمین گرده...همه ی مردا همینن منم ننش خوشحاله که داره طلاقم میده...منم چیزایی ازش و خانوادش دیدم که دیگه نمیخوام ببینمش...هیچ آدمی خوبیش رو ببینی بعد بدی باورت نمیشه اون آدم این بوده این بدیا نیمه پنهان آدماس...دوست داشتن نداشتن رو ول کن خودتو دوست داشته باش ک...لق همشون لیاقتشون زن سلیطه هست که رو بهشون نده مثل سگ باهاشون رفتار کنه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اگر ذاتت خوبه خدا برات چنان میسازه کف کنی.... مامانم از طلاقو طرد و کلفت شدن خونه باباش وحشت داشت اخ ...

خواهرشوهر خواهر منم جداشد همه فکر میکردن دیگه بدبخت شده چون شوهر قبلیش خیلی پولدار بود نکبت اما حق و حقوقشو بالاکشید حالا ماشالله بیا ببین چه شوهری کرده جنتلمن خوشگل خوش اخلاق پولم قد خودش داره چشم اونا درومده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
چه بی ادب دختر مردمو از خونه کردن بیرون که به هدفشون که جدایی عروس وپسرشونه برسن .چه مادرشوهر حسودی ...

اره دقیقا باباش بهم فحش داد اونم پشت باباشو گرفت مجبور سدم بیام خونه بابام بعدم نذاشتن بیاد دنبالم تو این مدت خیانت کرد اونم

قسطی میشه چون هیچی به اسمش نیس حساباشم خالی کرده

تو کاری نداشته باش همون حساب خالیشم ببند...قسطی هم بشه کاری کن هر 6 ماه یه سکه بشه که نداد آوار بشی سر ننه باباش

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
قسطی میشه چون هیچی به اسمش نیس حساباشم خالی کرده

خواهر یکی از همکلاسیام جدا شد شوهرش همه چیو بنام داداشش کرده بوده مهریه شو قسطی کرده بودن بعد از چندوقت  که همه چی برگشت بنام پسره دختره آمارشو درآورده بود رفت دنبالش یکم دوندگی داشت ولی همه اموال پسره را بلوکه کردن تا مهرشو بده

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
خواهرشوهر خواهر منم جداشد همه فکر میکردن دیگه بدبخت شده چون شوهر قبلیش خیلی پولدار بود نکبت اما حق و ...

به این میسوزم که خار داشتم بعد من هر کی بیاد این بلاها به سرش نمیاد مث جاریم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792